Kobe Ilsen onderwerpt Harry en Olga aan Ikea-relatietest

Kobe Ilsen heeft vier bekende Vlaamse duo’s aan het werk gezet voor een bijzondere relatietest in het Eén-programma 'Volt'. De duo’s moesten een kast in elkaar steken van de meubellijn Regissör, die je volgens Ikea in vijf minuten kan bouwen.

13/10/2014

In de uitzending van woensdag mogen deze vier een poging wagen: Harry Schurmans en zijn vriendin Olga van het programma 'The Sky is the Limit', Lieven Van Gils en Kathleen Cools van 'Reyers Laat', Kelly Pfaff en haar man Sam Gooris én de schlagerbroer en -zus Christoff en Lindsay.


Bron:Nieuwsblad28/06/2013
Zwevegem - Het Kortrijkse parket onderzoekt een twintigtal nieuwe klachten van eenzame vrijgezellen tegen de veroordeelde ex-zaakvoerder van huwelijksbureau Select Partners. ‘Het is een schande ..
13/02/2015
Een doos pralines, een nieuw lingeriesetje of een weelderig boeket: het is mooi meegenomen op Valentijnsdag. Maar wie wil verleiden, doet er goed aan om zijn vlam te verwennen met woorden. Met een sl..
24/01/2009
Relatiebureaus voor 40-plussers hebben onder hun leden te weinig single mannen boven de vijftig jaar. 'We hebben in ons bestand prachtige, verzorgde vrouwen van vijftig plus, maar er melden zich te w..
20/12/2011
Er zijn onvoldoende ontmoetingsplaatsen voor jonge moslims in Zweden, daarom heeft de Gothenburg Mosque een site opgericht die ‘halal’ dating mogelijk maakt. ..