Knappe vrouwen reizen gratis dankzij dubieuze website

Ben je een aantrekkelijke vrouw? Dan kan je vanaf nu gratis de wereld rondreizen dankzij de website misstravel.com.

27/04/2012

Volgens Brandon Wade zit de wereld bijzonder eenvoudig in elkaar: aan de ene kant heb je rijke mannen die graag knap vrouwelijk gezelschap willen tijdens hun vakantie, aan de andere kant heb je mooie vrouwen die hun liefste glimlach willen bovenhalen in ruil voor een gratis luxereisje. Dus stampte hij de website misstravel.com uit de grond, waarop hij beide categorieën samenbrengt - eenvoudig toch?

Hoewel de reissite op zijn minst doet vermoeden een dekmantel te zijn voor luxeprostitutie, ontkent Wade in alle talen dat dit zijn bedoeling is: 'escorts zijn niet toegelaten. Er wordt geen geld uitgewisseld en niet over seks gepraat. De website linken aan prostitutie is dus wel erg kort door de bocht', liet hij weten aan de New York Daily News. Bovendien benadrukt hij dat de site wijst op de gevaren van online dating.

Tegenstanders van de website bekritiseren niet enkel de ongenuanceerde stereotypes waarvan de site gebruikt maakt, maar halen ook aan dat er een grote mogelijkheid tot oneerlijkheid en misbruik is. 'Je bent niet gewoon op een date met een onbekende, je zit in een hotelkamer, op een boot of in Thailand', schrijft de website Jezebel.

 Bron:Nieuwsblad28/06/2010
Probeer eens wat iets anders dan een bioscoopzaal of een restaurant als setting voor je eerste afspraakje. ..
31/01/2012
De perfecte date is een programma dat op VTM De bachelor moet doen vergeten. Dat is gelukt, al is dat de verdienste van De bachelor zélf: van de afvalrace met vrijgezel Jeoffrey blijft een week na..
03/02/2014
Je kunt het zo gek niet bedenken, of in de States is het een beroep. John Stonehill, bijvoorbeeld, is 'Koelkast Dating Expert'. Dat gaat zo: jij stuurt hem een foto van de koelkast van je date en Sto..
25/09/2015
Na een eerste date meteen met elkaar het bed in duiken is voor bijna de helft (46 procent) van de Vlaamse single vrouwen absoluut not done. Dat wijst onderzoek van datingsite Parship uit. Bij de manne..