Knappe vrouwen reizen gratis dankzij dubieuze website

Ben je een aantrekkelijke vrouw? Dan kan je vanaf nu gratis de wereld rondreizen dankzij de website misstravel.com.

27/04/2012

Volgens Brandon Wade zit de wereld bijzonder eenvoudig in elkaar: aan de ene kant heb je rijke mannen die graag knap vrouwelijk gezelschap willen tijdens hun vakantie, aan de andere kant heb je mooie vrouwen die hun liefste glimlach willen bovenhalen in ruil voor een gratis luxereisje. Dus stampte hij de website misstravel.com uit de grond, waarop hij beide categorieën samenbrengt - eenvoudig toch?

Hoewel de reissite op zijn minst doet vermoeden een dekmantel te zijn voor luxeprostitutie, ontkent Wade in alle talen dat dit zijn bedoeling is: 'escorts zijn niet toegelaten. Er wordt geen geld uitgewisseld en niet over seks gepraat. De website linken aan prostitutie is dus wel erg kort door de bocht', liet hij weten aan de New York Daily News. Bovendien benadrukt hij dat de site wijst op de gevaren van online dating.

Tegenstanders van de website bekritiseren niet enkel de ongenuanceerde stereotypes waarvan de site gebruikt maakt, maar halen ook aan dat er een grote mogelijkheid tot oneerlijkheid en misbruik is. 'Je bent niet gewoon op een date met een onbekende, je zit in een hotelkamer, op een boot of in Thailand', schrijft de website Jezebel.

 Bron:Nieuwsblad15/11/2014
'Ik ben een weduwnaar en ik leerde kort na het overlijden van mijn vrouw een weduwe kennen. Het sprookje duurde zes maanden, maar ze liet me heel plots weten het niet meer te zien zitten, ruimte nodi..
11/04/2015
Ben jij al ooit op zo'n verschrikkelijke date geweest dat je halverwege het aftrapte? Wel een gebruiker op de sociaalnetwerksite Reddit vroeg het aan andere surfers en de verhalen waren om acht..
09/02/2010
BRUSSEL - De Belgische ambassade in Moskou ontvangt sinds april vorig jaar een groeiend aantal klachten over Russische datingsites. Dat blijkt uit het antwoord van minister van Buitenlandse Zaken Ste..
16/12/2010
Het cliché van de happy single klopt niet. Slechts één op de vijf Vlaamse singles is gelukkig en driekwart is op zoek naar een vaste relatie. Dat blijkt uit een grootschalige enquête in s..