Knappe Russische single smeekt om een kind

De Russische Elena Lena Komleva is net 29 jaar geworden en heeft twee problemen: ze heeft nog geen lief en haar mama wil heel graag grootmoeder worden. En nu heeft Elena er iets op gevonden om van het ‘gezaag’ van haar moeder af te zijn. ‘Maak me zwanger’, smeekt ze via social media.

16/03/2015

De mooie Elena, die momenteel in het Canadese Ottawa woont, lanceerde haar oproep op de Russische social netwerksite Vkontakt. ‘Mijn moeder wil dolgraag kleinkinderen en ze wil alle babykleren die ze al gekocht heeft aan mij geven, maar niemand wil met me trouwen. Jonge en sterke mannen mogen zich bij deze aanmelden, dan zal mijn mama er de juiste kandidaat uitkiezen. Ze weet het best welke man ik nodig heb’, luidt de oproep.

Het duurde niet lang voordat de eerste reacties binnenkwamen en die zijn heel verschillend. ‘Ik ben jong, sterk en tot alles bereid’, ‘Ik wil helpen, maar ik ben bang dat je moeder geen makkelijk mens is’ en ‘Kan je dit zomaar vragen’, zijn slechts enkele voorbeelden. Eén ding is zeker: de brunette trekt zich niets aan van de negatieve reacties op haar oproep.

Elena verdedigt zich met een emotioneel verhaal van haar moeilijke liefdesleven. Naar eigen zeggen was ze al een keertje verliefd, maar voelde ze zich heel ongelukkig in de relatie. Nu hoopt ze langs deze weg de ware te vinden. En als dat niet lukt, dan is ze ook heel blij met een man die haar zwanger maakt. ‘Dan zal mijn moeder eindelijk stoppen met zagen. Een goede zaak, want ik ben het beu’, zegt ze.

Inmiddels heeft Elena ook via Facebook de mannen die zichzelf opgegeven hebben bedankt in een videootje.

 


Bron:Nieuwsblad04/02/2014
Waar wij nog dachten dat een romantische komedie met onvermijdelijk happy end koppels net negatiever naar hun eigen relatie zou doen kijken, met alle gevolgen van dien, is net het omgekeerde waar. Am..
14/03/2013
Kapellen - De vereniging a-n-s, wat staat voor 'Activities and networking for singles', die in 2010 werd opgericht door de Kapelse Annick Annaert verlegt haar grenzen en breidt uit naar andere Vlaams..
18/06/2015
Op donderdag 18 juni stelt de Britse schrijfster E.L.James het vierde boek voor uit de erotische reeks ‘Fifty Shades of Grey’. Dat kreeg de titel ‘Grey’ mee en geeft de fans meer ..
04/03/2013
Na een internetdate met een bijna 40 jaar jongere Nigeriaan is een 67-jarige Australische in Zuid-Afrika beroofd en vermoedelijk vermoord. Dat maakte de politie van de deelstaat West-Australië bek..