Journaliste ontdekt gruwelijke datingsite voor pedofielen

Een undercoverjournaliste van de Britse krant Sunday Mirror heeft een walgelijke datingsite voor pedofielen ontdekt. Ze kwam er in contact met verscheidene mensen die een gezin willen stichten om vervolgens hun geliefden herhaaldelijk aan te randen.

07/12/2014

Het is eigenlijk te gek voor woorden, maar er zijn meerdere datingsites voor pedofielen te vinden op het internet. Er wordt heel wat onderzoek naar gevoerd en daar is uit gebleken dat het voorbije jaar opmerkelijk veel Britten lid werden van een van die sites. Daarom besloot een journaliste van de Britse krant Sunday Mirror undercover te gaan op Family4love.com.

Op websites als die laatste vinden mensen elkaar die hopen een gezin te kunnen stichten en vervolgens hun geliefden te verkrachten en te misbruiken. De ‘fiere’ pedofielen delen er hun ervaringen en wisselen foto’s uit van de misbruiken.

Snel beet

Het duurde niet lang voor de 30-jarige journaliste beet had op de website. Op dag één werd ze al aangesproken door een Britse man, die haar vertelde dat hij een 13-jarig familielid geregeld misbruikt en ook andere minderjarigen al eens durft te verkrachten. ‘Ik wil een gezin en dan na een jaar of vier à vijf beginnen met het misbruiken van mijn kinderen’, sprak hij. ‘Ik zal seks hebben met de kinderen, hen onderwijzen en hen de kans geven om hun lichaam te ontdekken. Zo simpel is het.’

De man bleek een trouwe gebruiker van de website en schepte dan ook wat graag op over zijn andere ervaringen. ‘Seks met kinderen, dat moet je hebben’, zei de man tijdens een ontmoeting in een park met de undercoverjournaliste. ‘Je zal niet gelukkig zijn zolang je dat niet gehad heb.’ Bovendien vertelde hij heel vaak seksuele contacten te hebben met minderjarigen.

De Britse man is geen uitzondering, ontdekte de journaliste. Liefst 3.000 mensen zijn lid van de site en hebben gelijkaardige verhalen.


Bron:Nieuwsblad06/03/2012
ZEEBRUGGE - Wie maandagavond naar Wie Trouwt Mijn Zoon? op de commerciële zender vtm keek, zag waarschijnlijk de bescheiden Stephanie. De 18-jarige Stephanie Van Rompaey woont sinds kort in Zeebru..
18/08/2010
Datingsites zijn druk op weg je vrienden te vervangen wanneer het aankomt op het vinden van een partner, zo blijkt uit Amerikaans onderzoek. ..
17/01/2015
De sector van relatiebureaus vindt de reissector. Om zijn singles aan een nieuwe relatie te helpen, sloot het relatiebureau Altero een samenwerking met Anders Reizen. ‘Met succes. Er zijn al rei..
15/03/2015
Beschrijven hoe knap je nieuwste crush wel was? Dat kon niet door meteen naar zijn Facebookpagina te surfen op je smartphone en zo te laten zien aan je vrienden. In plaats daarvan omschreven we onz..