Japanse datingsite opgerold voor bedrog

Acht leidinggevenden achter een populaire datingsite in Japan werden gearresteerd nadat aan het licht kwam dat er op 2,7 miljoen gebruikers slechts 1 vrouw tussen zat.

12/06/2015

De kans dat een man een vrouw zou ontmoeten was dus 2,7 miljoen op 1. De datingsite slaagde er toch in haar gebruikers actief te houden en te laten betalen doordat er werknemers werden ingezet als potentiële matches.

Er werd aan arbeiders gevraagd om e-mails en sms’en te sturen zodat gebruikers zouden denken dat ze succes hadden in hun zoektocht naar de liefde van hun leven. De “meisjes” zouden echter nooit instemmen met een echte date.

Een van de gebruikers besteedde meer dan 100.000 dollar aan de website. Uit gegevens blijkt dat de mensen achter de site 52,7 miljoen dollar hadden verdiend met hun bedrog.

De enige vrouw die zich aanmeldde, moet de meest kieskeurige vrouw ter wereld zijn, want zij had keuze uit 2,7 miljoen kandidaten en is nog steeds niet getrouwd.


Bron:Metro27/06/2013
Steeds meer mensen gaan op het wereldwijde web op zoek naar een potentiële partner. Om niet te verdwalen en er een leuke zoektocht van te maken zetten wij enkele tips op een rij. ..
22/04/2015
Een foto van twee tweelingbroers uit Groot-Brittannië is de wereld rond gegaan, zonder dat ze zichzelf daarvan bewust waren. Een Nederlandse datingsite had een foto van de twee broers gebruikt ter..
28/06/2015
Simon Claes uit Zichem zal zich zijn eindejaarsbal nog lang herinneren. Hij vroeg en kreeg een date met voormalig Miss België Joke van de Velde. ..
22/01/2013
OOSTENDE - Een oplichtster (44) uit Oostende riskeert één jaar cel, omdat ze getrouwde mannen het hoofd op hol bracht op datingsites en hen daarna afperste: als de mannen geen geld ophoestten, ..