Italianen maken elkaar het hof via t-shirt en sms

ROME - Italianen hebben altijd de reputatie gehad een uitbundig volk te zijn, vooral op liefdesvlak, maar de laatste rage in het daten bewijst het tegendeel. De datingservice Shyno bespaart veel Italianen de moeite iemand uitgebreid het hof te maken.

27/02/2007

De datingservice werkt met T-shirts en sms'jes en heeft in korte tijd tienduizenden inschrijvingen gekregen.

Voor bijna 40 euro kan een vrijgezelle Italiaan of Italiaanse een T-shirt kopen met daarop een opdruk met een code en een nummer, zoals Amor 441 of Fancy 007. Tegelijkertijd schrijft die zich in op de website www.shyno.com.

Wie de drager van een dergelijk shirt wel ziet zitten, stuurt een bericht naar de website, die het mobiele nummer van de afzender doorstuurt naar de beschikbare man of vrouw. Die kan vervolgens zelf kiezen of hij of zij wil reageren.

Een nogal omslachtige manier om iemand te leren kennen, maar het initiatief heeft wel succes. Shyno verwacht eind dit jaar al 200 duizend deelnemers te hebben.


Bron:Nieuwsblad26/11/2015
Tegenwoordig is het niet meer duidelijk wat nu juist de criteria zijn voor een goede deal op Airbnb. De hygiëne? De prijs? De oppervlakte? Of het uiterlijk van de verhuurder? Steeds meer mense..
08/02/2013
Hoewel Valentijn de jaarlijkse hoogmis van de romantiek is, gebeurt er op 14 februari niet veel spannends in België. Dat blijkt uit een recent onderzoek van datingsite C-date. ..
19/01/2013
OPWIJK/EKEREN/MIDDELKERKE - Twee zussen hebben op amper vier maanden tijd 61.176 euro afhandig gemaakt van een verliefde veertiger uit Ekeren. De man lijdt aan de ontwikkelingsstoornis van Asperger e..
01/05/2012
In de lente bereikt je libido een hoogtepunt, maar daar ben je niet veel mee als je een seksluwe periode doormaakt. Wij zetten vijf praktische tips op een rij voor mannen en vrouwen die hunkeren naar..