Is dit de grappigste reden ooit om een lief te vinden?

Er zijn veel redenen waarom iemand een lief zou willen. Je familie stopt met vragen stellen, je kan de kosten van de boodschappen delen en je kan samen gezellig naar series kijken. Maar deze dame gaf op de datingapplicatie Tinder een wel heel grappige reden waarom ze een vriendje wil.

21/04/2015

De 24-jarige dame gaf de volgende grappige reden op: ‘De enige reden waarom ik een vriendje wil, is omdat ik dan kan meezingen op het nummer ‘Fergalicious’. In het deel waar ze ‘I be up in the gym just workin on my fitness he’s my witness’ zingt, kan ik dan wijzen naar hem. Hij kan dan het kleine ‘wooOOH’-deeltje zingen. Momenteel doe ik beide delen namelijk zelf en dat is enorm stresserend. Net na het ‘wooOOH’-deeltje moet ik onmiddellijk weer beginnen rappen en de overgang is echt wel moeilijker dan je denkt.’

Kandidaten die het nummer ‘Fergalicious’ vanbuiten kennen?


Bron:Nieuwsblad10/02/2015
In meer dan 90 landen is het vandaag Safer Internet Day. In ons land worden meer dan 15.000 jongeren via allerlei initiatieven gewezen op de mogelijke gevaren van internetten en krijgen ze vooral tip..
16/07/2015
De Vlaamse acteur Jappe Claes, onder meer bekend van rollen in Daens en De zaak Alzheimer, ligt onder vuur in Nederland. Begin 2014 stapte de acteur op als docent aan de Amsterdamse Theaterschool, nu..
27/06/2014
De tiende editie van Tomorrowland wordt er één met de nodige toeters en bellen. Het thema waar de twee festivalweekends rond zullen draaien, is het sprookjesachtige ‘key to happiness’..
05/06/2010
Behalve haar huidskleur is er maar weinig Afrikaans aan Maguy Mokolo, hotelbediende in Lubumbashi. Priemende blik, efficiënt in functioneren, rad van tong en al die tijd een air van 'met alle Cong..