Is dit de grappigste reden ooit om een lief te vinden?

Er zijn veel redenen waarom iemand een lief zou willen. Je familie stopt met vragen stellen, je kan de kosten van de boodschappen delen en je kan samen gezellig naar series kijken. Maar deze dame gaf op de datingapplicatie Tinder een wel heel grappige reden waarom ze een vriendje wil.

21/04/2015

De 24-jarige dame gaf de volgende grappige reden op: ‘De enige reden waarom ik een vriendje wil, is omdat ik dan kan meezingen op het nummer ‘Fergalicious’. In het deel waar ze ‘I be up in the gym just workin on my fitness he’s my witness’ zingt, kan ik dan wijzen naar hem. Hij kan dan het kleine ‘wooOOH’-deeltje zingen. Momenteel doe ik beide delen namelijk zelf en dat is enorm stresserend. Net na het ‘wooOOH’-deeltje moet ik onmiddellijk weer beginnen rappen en de overgang is echt wel moeilijker dan je denkt.’

Kandidaten die het nummer ‘Fergalicious’ vanbuiten kennen?


Bron:Nieuwsblad09/10/2014
Kortrijk - De kandidaten voor de Belgodyssee-wedstrijd zijn bekend. Acht Vlaamse en acht Waalse studenten zullen de komende weken werken rond gemengde huwelijken, over de taalgrens heen. Annelies Nol..
28/10/2012
Leuven - Al meer dan tien jaar biedt WAI-NOT vzw mensen met een verstandelijke beperking de mogelijkheid te internetten binnen een voor hen toegankelijke online-omgeving. Ook deze mensen hebben immer..
10/10/2012
Naast seks, het huishouden en de kinderen is geld een van de grootste discussiepunten binnen het gezin. Volgens Relate, een bureau dat relatietherapie aanbiedt, leggen geldproblemen bij een op de vij..
05/06/2015
‘Onze trouwdag moet perfect zijn’, zegt de bridezilla in mezelf. Daarmee leg ik de lat voor mezelf en mijn aanstaande heel hoog en komt de focus op de praktische kant van het huwelijk te li..