Internet populairste plek om date te vinden

Onlangs deed de Nederlandse datingsite Lexa.nl een onderzoek naar wat voor singles de populairste plek is om te daten. Uit dit onderzoek bleek dat het internet de laatste jaren sterk aan populariteit heeft gewonnen en inmiddels de populairste plek is om te daten. 53% van de singles gaf in dit onderzoek aan weleens een date te hebben gevonden via internet. Het onderzoek is gehouden onder ruim 10.000 Europese singles.

01/04/2015

Een aantal jaar geleden schaamden veel mensen zich nog als ze een date hadden gevonden via internet. Tegenwoordig is dit erg veranderd. Ruim 75% van de Belgische singles van 20-40 jaar heeft namelijk weleens op een datingsite gestaan, daarnaast kennen de meeste mensen wel iemand die zijn, of haar partner gevonden heeft via internet.

 

Vaak zorgt chatten of berichten sturen via internet ervoor dat singles opener tegen elkaar zijn dan op andere plaatsen. Hierdoor vinden er vaak vrij snel diepe gesprekken plaats, waardoor singles al een goed beeld van elkaar hebben. Vervolgens loopt een afspraakje in het echte leven ook veel makkelijker, want de basis staat.


Bron:01/05/2014
Nu eeuwige vrijgezel George Clooney de 36-jarige advocate Amal Alamuddin ten huwelijk heeft gevraagd, moeten we op zoek naar een waardige opvolger. Wij selecteerden vijf van de meest beruchte vrijgez..
28/11/2012
Op datingsites wordt er ?ink wat gelogen, maar hoe kom je nu te weten of je online vlam eigenlijk al een relatie heeft? Wij leggen het uit aan de hand van drie doorslaggevende signalen. ..
25/11/2014
Drie voormalige werkneemsters van Tinder lanceren op 1 december een vrouwvriendelijke concurrent. De app krijgt de naam Bumble mee en geeft dames de touwtjes in handen tijdens het digitaal daten. ..
08/11/2012
Vrouwen wijten een mislukte date vaak aan de man in kwestie, maar ook de dames zelf kunnen het romantische onderonsje verknoeien. Dat blijkt uit een enquête van de Amerikaanse datingsite Whatsyour..