Internet populairste plek om date te vinden

Onlangs deed de Nederlandse datingsite Lexa.nl een onderzoek naar wat voor singles de populairste plek is om te daten. Uit dit onderzoek bleek dat het internet de laatste jaren sterk aan populariteit heeft gewonnen en inmiddels de populairste plek is om te daten. 53% van de singles gaf in dit onderzoek aan weleens een date te hebben gevonden via internet. Het onderzoek is gehouden onder ruim 10.000 Europese singles.

01/04/2015

Een aantal jaar geleden schaamden veel mensen zich nog als ze een date hadden gevonden via internet. Tegenwoordig is dit erg veranderd. Ruim 75% van de Belgische singles van 20-40 jaar heeft namelijk weleens op een datingsite gestaan, daarnaast kennen de meeste mensen wel iemand die zijn, of haar partner gevonden heeft via internet.

 

Vaak zorgt chatten of berichten sturen via internet ervoor dat singles opener tegen elkaar zijn dan op andere plaatsen. Hierdoor vinden er vaak vrij snel diepe gesprekken plaats, waardoor singles al een goed beeld van elkaar hebben. Vervolgens loopt een afspraakje in het echte leven ook veel makkelijker, want de basis staat.


Bron:24/10/2014
Het whiskymerk Chivas liet een studie uitvoeren waaruit bleek dat 70% van de vrouwen vindt dat hun man niet genoeg gentleman is. Toch zijn ze ervan overtuigd dat ze het wel kúnnen zijn. Vincent Ve..
03/09/2013
Astrid Bryan is vijftien dagen in het land, en ze heeft precies één vrije dag. ‘Ik vind het cool dat het zo druk is. Mijn werk geeft me afleiding en dan pieker ik tenminste niet over mijn ..
23/03/2012
12 mei wordt ongetwijfeld dé beste dag in het nog prille leven van de 18-jarige student Mike Stone. Op die dag gaat hij - vergezeld van twee pornoactrices als date - naar 'promnight' op zijn Ameri..
25/02/2013
Brussel - In Brussel zijn in 2011 precies 267 nieuwe HIV-besmettingen geregistreerd in Brussel. Dat is een lichte stijging ten opzichte van het jaar ervoor, toen 245 mensen HIV opliepen. ..