Internet populairste plek om date te vinden

Onlangs deed de Nederlandse datingsite Lexa.nl een onderzoek naar wat voor singles de populairste plek is om te daten. Uit dit onderzoek bleek dat het internet de laatste jaren sterk aan populariteit heeft gewonnen en inmiddels de populairste plek is om te daten. 53% van de singles gaf in dit onderzoek aan weleens een date te hebben gevonden via internet. Het onderzoek is gehouden onder ruim 10.000 Europese singles.

01/04/2015

Een aantal jaar geleden schaamden veel mensen zich nog als ze een date hadden gevonden via internet. Tegenwoordig is dit erg veranderd. Ruim 75% van de Belgische singles van 20-40 jaar heeft namelijk weleens op een datingsite gestaan, daarnaast kennen de meeste mensen wel iemand die zijn, of haar partner gevonden heeft via internet.

 

Vaak zorgt chatten of berichten sturen via internet ervoor dat singles opener tegen elkaar zijn dan op andere plaatsen. Hierdoor vinden er vaak vrij snel diepe gesprekken plaats, waardoor singles al een goed beeld van elkaar hebben. Vervolgens loopt een afspraakje in het echte leven ook veel makkelijker, want de basis staat.


Bron:29/03/2014
Linter / Zoutleeuw - Voor de single is er goed nieuws: het gloednieuwe singleplatform Altero, met hoofdkantoor in Linter, biedt veel meer dan alleen maar partner matching. ..
04/09/2014
Leuven / Veltem-Beisem - Wat begon als een simpele oproep op Facebook naar ‘goede mannen, eventueel mét gebruikssporen’, draaide in geen tijd uit tot een nieuwe hype onder de Leuvense Fr..
01/11/2014
Sint-Niklaas - De Crazy Dating Party staat in de startblokken. Het is zaterdag 1 november de tiende editie al. ..
14/11/2005
,,Je kunt geen leeftijd of sociale klasse meer plannen op de internetgebruiker. Het taboe van ontmoetingen via het internet is doorbroken'', zegt Alexis Dragonetti, directeur van de succesvolle ontmo..