Holebikoppels op speeddate om kinderen te krijgen

Opmerkelijk initiatief in Nederland: Sara Coster van Meer Dan Gewenst, een stichting voor homo- en lesbisch ouderschap, organiseert speeddating voor holebi koppels die in contact willen komen met een single vrouw of man om samen een kind mee op te voeden. In 9 minuten maken koppels kennis met singles en vice versa.

15/05/2014


Bron:Nieuwsblad28/08/2015
Noel Biderman, de topman van het moederbedrijf van datingsite Ashley Madison, heeft het bedrijf verlaten. Dat meldt het bedrijf Avid Life Media. ..
28/07/2005
Het parket van Brugge en het ministerie van Economische Zaken starten een onderzoek naar het internationaal relatiebureau Europegirls dat beweert driehonderd buitenlandse vrouwen in België als huw..
04/07/2008
Datingsites schieten als paddestoelen uit de grond. Het concept verschilt niet veel van de ouderwetse zoekertjes in de krant. Vermeld je naam, leeftijd en geef wat karaktereigenschappen op. Wie geÃ..
30/12/2014
Menen - Een opmerkelijke oproep van een moeder uit Menen: via het Facebookprofiel van haar zoon Jeroen is ze op zoek naar een meisje om met hem de overgang van oud naar nieuw te vieren. ..