Hoe verleid je iemand op café?

De Amerikaanse relatieblogster en schrijfster Elizabeth Loren was haar vrijgezellenleventje beu en won het advies van verschillende barmannen in om meer potentiële partners te leren kennen op café. Deze vier tips kwamen vaak terug en blijken bijzonder efficiënt.

09/10/2012

Kies een goede plaats
Neem geen plaats in een donker hoekje van het café, maar zit bijvoorbeeld in de nabijheid van een groepje mannen. Wedden dat een van hen een gesprek met je zal aanknopen?

Laat je telefoon achterwege
Hoe kan je iemand ontmoeten als je constant naar je telefoon staart? Niet dus. Je overleeft het heus wel als je jouw toestel in je handtas steekt. Zo ben je er goed van bewust wat er in je omgeving gebeurt. En vooral... wie er in de buurt is.

Lach
Weinig mannen willen met een nors type daten. Door te lachen, signaleer je dat je een vriendelijk en open persoon bent. Is hij je type niet? Lach dan toch maar. Wie weet heeft hij wel een knappe vriend meegebracht.

Kies de juiste avond eruit
Een dinsdag-, woensdag-, en donderdagavond zijn perfecte momenten om een potentiële lover te verleiden op café. Waarom? Op deze momenten plannen de meesten een werkdiner in of gaan ze een pint pakken met hun vrienden om te bekomen van een drukke werkdag.
 


Bron:Nieuwsblad27/02/2015
Een film kan je relatie redden, althans volgens een onderzoek van de Universiteit van Rochester. ..
15/06/2011
Voor de hand liggende openingszinnen en oude versiertrucs zullen een vrouwenhart niet sneller laten slaan. Het zijn vooral kleine, alledaagse zaken die mannen onweerstaanbaar maken. ..
26/09/2013
SINGL3S, het gloednieuwe datingprogramma op Vijf, staat niet alleen garant voor een avondje vermakelijke televisie, mannen en vrouwen kunnen er ook ideeën opdoen voor een originele eerste date. ..
11/05/2014
Kortenaken - Altero organiseert twee ontmoetingsnamiddagen voor alleenstaanden (singles) in Hasselt en Leuven. De organisator biedt interessante lezingen aan over onder meer partnerkeuze en verliefdh..