Hoe ontmoet je iemand offline?

Tussen iemand online daten en iemand in levende lijve ontmoeten ligt een wereld van verschil. Daarom geven wij vier praktische tips om je kansen op romantisch vlak te vergroten als je een keertje niet aan je computerscherm gekluisterd zit.

09/03/2012

Scan je omgeving
Op een feestje, in de supermarkt, in de bank, aan de bushalte... een potentiële partner kan je overal ontmoeten. Daarom is het handig om steeds uit te kijken naar een man of vrouw die je kan bekoren. Op internet bekijk je toch ook het ene profiel na het andere tot je een foto ziet die je bevalt?

Maak oogcontact
Als je iemand opmerkt die er interessant uitziet, kijk dan niet verlegen naar de grond als je hem voorbij wandelt. Probeer oogcontact te maken en houdt het een vijftal seconden aan. Hiermee maak je duidelijk dat je hem leuk vindt. Kijkt hij intens terug, dan kan je verder toenadering zoeken.

Verleid met je glimlach
Eens jullie oogcontact gemaakt hebben, kan je hem of haar trakteren op je mooiste glimlach. Dit wijst op een positieve ingesteldheid en een warme persoonlijkheid. Een ontwapenende glimlach nodigt bovendien uit tot een conversatie.

Gebruik een ‘toevallige’ openingszin
Pieker je niet suf over de perfecte openingszin, want die bestaat toch niet. Verzin liever een casual excuus om een gesprek aan te knopen. Zo kan je in de groetenafdeling van de supermarkt aan je droompartner vragen of hij een bepaalde slasoort al geproefd heeft. Je kan er bijvoorbeeld aan koppelen dat je gevarieerde, gezonde gerechten wil bereiden maar niet goed weet wat te kopen. Als hij een uitgebreid antwoord geeft, kan je er van op aan dat de interesse wederzijds is en je het gesprek nog wat mag uitbreiden. Misschien maken jullie wel plannen om samen iets klaar te maken.
 


Bron:Nieuwsblad02/12/2015
Lier - De correctionele rechtbank van Mechelen heeft zich woensdag over een zaak gebogen waarbij een 38-jarige man uit Lier beschuldigd wordt van aanranding van de eerbaarheid van verschillende dames..
20/06/2007
Twee singles op de drie hebben al een datingsite bezocht. Een iets kleinere groep zoekt er ook een partner. ..
//
Werd je ook al eens geplaagd door vlinders in de buik bij een date. Het is een raar, maar  tof gevoel, maar vooral ook wel leuk.  Er is een wetenschappelijke verklaring&nbs..
17/08/2009
LOKEREN - Mensen die geen zin hadden om zonder lief naar de Lokerse Feestweek te gaan, konden dit jaar terecht aan de Billekenstoog op de Fonnefeesten. Het speeddateconcept dat vorig jaar opgezet wer..