Hoe eindigden de romances uit Boer zkt Vrouw?

Het negende seizoen van Boer zkt Vrouw sloot traditiegetrouw af met een grote samenkomst van alle kandidaten. Hebben de romances standgehouden?

18/11/2013

Jurgen en Veerle vaarden naar Carcasonne, maar van romantiek is tijdens de rustige bootreis nooit sprake geweest. Dat was ook geen probleem, want geen van beiden voelde vlinders in de buik. 'Veerle is een gouden dame en ik ben ervan overtuigd dat ze snel iemand zal vinden', klonk het bij de boer, maar hij is de ware alvast niet.

Reality check

Andy en Steffie waren dolverliefd in het zonnige Cyprus. Overtuigd van hun liefde keerden ze terug huiswaarts, maar in België kregen ze een reality check. Aangezien Steffie vaak tot 4 u ’s nachts moet werken en Andy al om 6 uur begint, bleken hun levens in de praktijk moeilijk te rijmen, waarop Andy de moeilijke knoop doorhakte en besliste om terug alleen door het leven te gaan.

Belediging

Op Mallorca beleefden Jan en Emely een fijne tijd, tot het tot een hoog oplopende discussie kwam wanneer Jan haar beledigde. Dat betekende meteen ook het einde van wat een mooi begin had kunnen zijn. Ondertussen zijn de plooien gladgestreken tussen de twee, maar Emely beseft dat ze meer zoekt in een man, dan wat Jan haar kan bieden.

Dat het niets zou worden tussen Howard en Susanne, wisten de kijkers al langer. Twee weken geleden konden zij immers zien hoe Susannne haar boer vertelde dat zij niet de geschikte vrouw was voor hem. Howard kon dat enkel bevestigen, ook al klikt het op vriendschappelijk vlak erg goed tussen de twee. Ook na hun vakantie samen veranderde er niets, en dus zijn beiden nog steeds vrijgezel. Susanne moest overigens verstek geven voor de reünie, omdat zij als alleenstaande mama één van haar dochters wou steunen op een belangrijk paardenconcours, wat Howard maar al te goed begreep.

Tijd brengt raad

En dan is er nog Willy, het buitenbeentje van deze reeks. Zijn reis naar Lourdes was één en al romantiek en dolle pret met de Blankenbergse Arlette. Zij besloot zelfs om na hun reis niet meteen terug naar huis te gaan, maar eerst bij Willy te logeren om te testen of ze kon aarden in Frankrijk. Jammer genoeg bleek dat niet het geval en een LAT-relatie zagen ze niet zitten. Op de reünie echter, bleek dat de vonk tussen de twee nog niet gedoofd is. ‘Tijd brengt raad', klonk het bij Willy en Arlette, waarmee ze niet uitsluiten dat hun liefde het ooit toch zal halen…


Bron:Nieuwsblad21/10/2014
Vorige week pakten zijn vrouwen hun koffers, en gisteren was ook van deelnemer Ruben geen spoor meer te bekennen in 'Boer zkt Vrouw'. Het is de trend van dit seizoen: alle kandidaten doen hun zin en ..
08/05/2012
Voor vrouwen die het vreselijk vinden om tijdens een tripje buitenland alleen op restaurant te gaan is er de website 'Invite for a Bite', die vrouwen over de hele wereld samen aan tafel brengt. ..
11/11/2014
Swipen tot je vindt wat je zoekt: het kan niet alleen op Tinder. Met de nieuwe app Swipe & Shop wordt online shoppen op je smartphone nog gemakkelijker. ..
17/10/2015
Match Group, het bedrijf achter de bekende dating-app Tinder, krijgt een notering aan de beurs in New York. Met de beursgang hoopt de onderneming 100 miljoen dollar (88,1 miljoen euro) op te halen...