Hele wereld leeft mee met romantische zoektocht van toeriste

Toen een Schotse toeriste vorige week besloot om een briefje achter te laten voor die knappe jongen die ze had gezien op een strand in Nieuw-Zeeland, had ze nooit wellicht nooit verwacht er het internationale nieuws mee te halen. Uitstekend voer voor een romantische komedie want iedereen zit intussen in spanning te wachten of er een vervolg komt aan de eerste date.

04/03/2015

Sarah, zo heet de toeriste, zag William Scott Chalmers voorbijlopen met een hond op het strand toen ze op doorreis was in Pincton, een stadje in Nieuw-Zeeland. Ze zou er aanvankelijk maar een dag blijven maar had nooit verwacht als een blok te vallen voor een onbekende Nieuw-Zeelander met ontbloot bovenlijf. Ze besloot dan maar een boodschap achter te laten voor de knapperd. Op een publieke plek, hopend op een ontmoeting.

'Ben jij dit? Ik zat vrijdag op het gras en was naar de zee aan het kijken, jij speelde met je hond. Indien je single bent, nog weet wie ik ben en graag zou afspreken om iets te gaan drinken of een wandeling te maken, dan zal ik hier op het gras zitten vanaf 13u à 13.30u volgende dinsdag... Misschien loop je weer voorbij!?!'

Om er voor te zorgen dat niemand het bordje zou weggooien plaatste ze een duidelijke waarschuwing aan de achterkant: 'Met de hoop op een goede afloop, geef dit bord een kans om gezien te worden door de juiste persoon!'

Haar Romantische daad werd door een lokaal bedrijf, Beachcomber Fun Cruises, op Facebook gedeeld en al snel haalde het bericht meer dan 13.000 views.

Bingo

Ideaal, want op deze manier is het bericht ook bij de juiste persoon terecht gekomen. Scott kwam wel degelijk opdagen, mét een fles champagne en vroeg een dolgelukkige Sarah mee op date. De ontmoeting tussen de twee haalde de media en tal van nieuwsgierigen waren aanwezig.

Details over de date zijn nog niet bekend maar dat de hele wereld zit te wachten op nieuws over de eerste date is duidelijk als je de krantenkoppen leest. New Zealand TV noemde Will de ‘meest begeerde vrijgezel van Picton’ terwijl de New Zealand Herald kopte: 'Wereld wacht op nieuws van date tussen rugzaktoeriste met liefdesbrief en strandhunk'


Bron:Nieuwsblad26/03/2015
Grote baas Marc Zuckerberg heeft op een conferentie in San Francisco de nieuwe plannen voor Messenger voorgesteld. De chatdienst van Facebook wordt een nieuw platform dat ook andere apps integreert. ..
19/05/2014
De fontein van de eeuwige jeugd, het Dorian Gray syndroom, het botoxgezichtje van Nicole Kidman: nee, ouder worden lijkt niet meteen iets waar de meeste jongelingen popelend op zitten te wachten. En ..
05/10/2013
De Nederlandse televisiezender RTL 5 pakt uit met een nieuw datingprogramma. In ‘Adam zkt. Eva’ krijgen singles de kans om elkaar op een onbewoond eiland naakt beter te leren kennen. ..
13/02/2014
Waregem - Ex-Miss België Joke van de Velde zoekt een date om haar te vergezellen tijdens de match van Essevee tegen Cercle Brugge aanstaande zaterdag. ..