Gratis date bij aankoop schoenen

In de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur hebben ze een wel heel originele manier gevonden om vrouwen hun ware te laten ontmoeten. Als ze een paar schoenen kopen, krijgen ze er een date bovenop.

02/04/2012

De schoenenwinkel Shoes Shoes Shoes slaagde erin om een deal te sluiten met het grootste datingbureau in Azië, Lunch Actually. Hun concept is heel eenvoudig.

Stap 1 - De vrijgezelle mannen met een profiel op de datingsite, kunnen schoenen uit de winkel keuren en hun persoonlijke top twintig samenstellen.

Stap 2 - Daarna mogen ze aangeven hoeveel procent van de schoenen ze willen betalen. Als een vrouw in de schoenenwinkel beslist om een paar te kopen dat op het lijstje van de man staat, schenkt hij ze als het ware een (fikse) korting.

Stap 3 - Vervolgens mag de vrouw haar telefoonnummer aan de winkelier geven. Die geeft het dan door aan de single man in kwestie. Het enige wat hij nog moet doen, is haar opbellen om een afspraakje te regelen.

Dames die twee of drie paar schoenen kopen, hebben recht op evenveel dates. Al is het uiteraard niet verplicht om uit te gaan met de onbekende. ‘Dit is de perfecte manier om mannen en vrouwen dichter bij elkaar te brengen’, aldus Violet Lim, oprichtster van Lunch Actually. ‘De zoektocht naar een leuk paar schoenen, kan uitmonden in een hechte vriendschap of zelfs een intense relatie. En dat allemaal door dezelfde schoenensmaak. Fantastisch, toch?’
 


Bron:Nieuwsblad25/07/2012
Door series als Sex and the City en Gossip Girl denken we dat New York het mekka is voor vrijgezelle vrouwen. Maar dat strookt niet met de realiteit. Steeds meer dames uit Manhattan gaan immers op ..
16/05/2010
Wie nooit een scheve schaats rijdt, heeft vaak een ingebouwde weerstand voor verleidingen. Maar zowel mannen als vrouwen kunnen zichzelf ook trainen om hun relatie te beschermen en niet in gevaar te ..
18/06/2015
Op donderdag 18 juni stelt de Britse schrijfster E.L.James het vierde boek voor uit de erotische reeks ‘Fifty Shades of Grey’. Dat kreeg de titel ‘Grey’ mee en geeft de fans meer ..
05/06/2015
‘Onze trouwdag moet perfect zijn’, zegt de bridezilla in mezelf. Daarmee leg ik de lat voor mezelf en mijn aanstaande heel hoog en komt de focus op de praktische kant van het huwelijk te li..