Gratis date bij aankoop schoenen

In de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur hebben ze een wel heel originele manier gevonden om vrouwen hun ware te laten ontmoeten. Als ze een paar schoenen kopen, krijgen ze er een date bovenop.

02/04/2012

De schoenenwinkel Shoes Shoes Shoes slaagde erin om een deal te sluiten met het grootste datingbureau in Azië, Lunch Actually. Hun concept is heel eenvoudig.

Stap 1 - De vrijgezelle mannen met een profiel op de datingsite, kunnen schoenen uit de winkel keuren en hun persoonlijke top twintig samenstellen.

Stap 2 - Daarna mogen ze aangeven hoeveel procent van de schoenen ze willen betalen. Als een vrouw in de schoenenwinkel beslist om een paar te kopen dat op het lijstje van de man staat, schenkt hij ze als het ware een (fikse) korting.

Stap 3 - Vervolgens mag de vrouw haar telefoonnummer aan de winkelier geven. Die geeft het dan door aan de single man in kwestie. Het enige wat hij nog moet doen, is haar opbellen om een afspraakje te regelen.

Dames die twee of drie paar schoenen kopen, hebben recht op evenveel dates. Al is het uiteraard niet verplicht om uit te gaan met de onbekende. ‘Dit is de perfecte manier om mannen en vrouwen dichter bij elkaar te brengen’, aldus Violet Lim, oprichtster van Lunch Actually. ‘De zoektocht naar een leuk paar schoenen, kan uitmonden in een hechte vriendschap of zelfs een intense relatie. En dat allemaal door dezelfde schoenensmaak. Fantastisch, toch?’
 


Bron:Nieuwsblad16/09/2013
Vier pakt vanaf dinsdag uit met een reportagereeks waarin jonge Belgen met een beperking op zoek zijn naar de liefde van hun leven. ..
04/02/2014
Waar wij nog dachten dat een romantische komedie met onvermijdelijk happy end koppels net negatiever naar hun eigen relatie zou doen kijken, met alle gevolgen van dien, is net het omgekeerde waar. Am..
30/06/2015
EL James, schrijfster van de ‘50 Shades of Grey’-reeks, nodigde haar fans uit om haar vragen te stellen via Twitter naar aanleiding van haar nieuwste boek. Wat het pr-team van James niet ha..
11/03/2007
Vrijgezellen op zoek naar een partner die ook bij hun huisdier past, kunnen sinds twee weken terecht op de Nederlandse datingsite www.dier-en-mens.nl.   ..