Gespierde hunk laat vriendinnetje schrikken met ‘geheimpje’

Mannen die het lichaam van Nieuw-Zeelander Kieran Moloney bekijken, kunnen alleen maar jaloers zijn. Een sixpack om u tegen te zeggen, bicepsen als meloenen en nekspieren waar zelfs een stier niet tegenop kan. En toch moest Kieran zijn vriendinnetje een opmerkelijk geheim opbiechten.

17/11/2014

De Engelse Charlotte Urie was er zeker van: met Nieuw-Zeelander Kieran had ze de perfecte man aan de haak geslagen. Haar vriend zag er niet alleen uit als een echte hunk, hij had ook nog eens alle eigenschappen die je zoekt in een man. Stoer als het moet, zacht als het kan, zoiets. Er was dan ook geen vuiltje aan de lucht toen Kieran plots een geheimpje wou opbiechten: Kieran was vroeger een meisje met de naam Ciara.

‘Het nieuws kwam als een grote verrassing, maar ik hou van hem zoals hij is. En ik zie hem als een man. Hij is bijzonder mannelijk en heeft een kathedraal van een lichaam, maar hij is ook gewoon mijn beste vriend. Ik heb nooit getwijfeld over mijn relatie met een transgender: biologie doet er niet toe’, vertelt Charlotte openhartig aan de Engelse tabloid The Mirror. Kieran, oorspronkelijk een kiwi maar nu gelukkig in zijn nieuwe stad Londen, was enorm blij met Charlottes reactie. ‘Andere vriendinnetjes schaamden zich voor mij, maar Charlotte aanvaardde mijn situatie meteen. Ze is fantastisch.’

Intussen wil het koppeltje de volgende stap nemen in hun relatie. Ze willen in het huwelijksbootje stappen en kinderen verwekken met een goede vriend als spermadonor. Charlotte en Kieran maken het dus duidelijk: echte liefde overwint alles.

 


Bron:Nieuwsblad12/06/2015
Je zit in vergadering maar durft je mond niet open doen omdat je denkt dat niemand zit te wachten op je mening. Je hebt geen tijd om op de kinderen van je zus te passen, maar je zegt toch elke keer j..
09/03/2013
Antwerpen - De correc­tionele rechtbank heeft Semia B. veroordeeld tot een effectieve gevangenisstraf van 30 maanden wegens oplichting. De rechter acht het bewezen dat Semia een verliefde veertig ..
03/01/2013
De jaarovergang is de ­periode waarin de meeste singles zich outen, zowel op datingsites, bij relatiebureaus, als in singles­organisaties. ..
27/10/2015
Als je iemand nieuw leert kennen dan heb je soms de neiging om al zoveel mogelijk informatie op te zoeken vooraf. Snel even intikken in google en je komt te weten met welke auto hij rijdt, welke jo..