Gespierde hunk laat vriendinnetje schrikken met ‘geheimpje’

Mannen die het lichaam van Nieuw-Zeelander Kieran Moloney bekijken, kunnen alleen maar jaloers zijn. Een sixpack om u tegen te zeggen, bicepsen als meloenen en nekspieren waar zelfs een stier niet tegenop kan. En toch moest Kieran zijn vriendinnetje een opmerkelijk geheim opbiechten.

17/11/2014

De Engelse Charlotte Urie was er zeker van: met Nieuw-Zeelander Kieran had ze de perfecte man aan de haak geslagen. Haar vriend zag er niet alleen uit als een echte hunk, hij had ook nog eens alle eigenschappen die je zoekt in een man. Stoer als het moet, zacht als het kan, zoiets. Er was dan ook geen vuiltje aan de lucht toen Kieran plots een geheimpje wou opbiechten: Kieran was vroeger een meisje met de naam Ciara.

‘Het nieuws kwam als een grote verrassing, maar ik hou van hem zoals hij is. En ik zie hem als een man. Hij is bijzonder mannelijk en heeft een kathedraal van een lichaam, maar hij is ook gewoon mijn beste vriend. Ik heb nooit getwijfeld over mijn relatie met een transgender: biologie doet er niet toe’, vertelt Charlotte openhartig aan de Engelse tabloid The Mirror. Kieran, oorspronkelijk een kiwi maar nu gelukkig in zijn nieuwe stad Londen, was enorm blij met Charlottes reactie. ‘Andere vriendinnetjes schaamden zich voor mij, maar Charlotte aanvaardde mijn situatie meteen. Ze is fantastisch.’

Intussen wil het koppeltje de volgende stap nemen in hun relatie. Ze willen in het huwelijksbootje stappen en kinderen verwekken met een goede vriend als spermadonor. Charlotte en Kieran maken het dus duidelijk: echte liefde overwint alles.

 


Bron:Nieuwsblad14/02/2007
BRUSSEL - Maar zesenvijftig procent van de holebi’s heeft een vaste partner, tegenover eenentachtig procent van de hetero Vlamingen. Holebi’s voelen zich ook minder verbonden met hun famili..
25/11/2014
Australische onderzoekers beweren dat ontrouw genetisch kan worden doorgegeven door je ouders en grootouders. Er werd zelfs ontdekt dat vrouwen die een specifiek gen bezitten, sneller en gemakkelijke..
11/05/2014
Geetbets - Altero organiseert twee ontmoetingsnamiddagen voor alleenstaanden (singles) in Hasselt en Leuven. De organisator biedt interessante lezingen aan over onder meer partnerkeuze en verliefdhei..
08/11/2012
GENT - Met Netlog waren de Gentenaars Lorenz Bogaert en Toon Coppens pioniers in sociale media. Maar het succesvolle Facebook dwong Netlog in de positie van het kleine broertje. Bogaert en Coppens bl..