Gemiddelde vrouw is zes uur in de weer voor ‘de grote date’

Zes uur: zo lang zouden vrouwen erover doen om zich klaar te maken voor een avond waarvan ze weten dat hij wellicht in bed zal eindigen. Want eens vrouwen beslist hebben ‘dat het zover is’, willen ze er op hun best uitzien. En dat neemt wel wat tijd in beslag.

15/05/2014

Zo gaat bijna vier op de vijf vrouwen de dag zelf naar de kapper, boekt één op de drie een gelaatsverzorging – zodat haar gezicht de ochtend nadien straalt – en pakken evenveel vrouwen nog een kleurtje met behulp van een zelfbruiner. Dat blijkt uit een rondvraag bij 1.000 Britse vrouwen.

Nog een essentiële voorbereiding is ontharing: zo’n 53 procent van de vrouwen die weten dat ze seks zullen hebben, maken hiervoor een afspraak bij de schoonheidsspecialiste. En de overgrote meerderheid vermijdt koolhydraten de avond voor de grote dag – zodat hun buik tijdens de date zo plat mogelijk is. Gelukkig denken vrouwen niet alleen aan zichzelf: zowat een vijfde staat erop vers bedlinnen te voorzien voor hun toekomstige bedpartner.


Bron:Nieuwsblad16/06/2009
Maar liefst acht op de tien vrouwen ouder dan 30 geloven niet in eeuwige trouw. Dat blijkt uit een enquête van het vrouwenblad 'Flair'. ..
19/12/2014
Aalst - De sociale netwerksite Netlog verdwijnt definitief van het net. De site die destijds werd opgericht door Aalstenaar Toon Coppens gaat op in Twoo.com, een datingsite. De site werd in de zomer ..
17/01/2015
De sector van relatiebureaus vindt de reissector. Om zijn singles aan een nieuwe relatie te helpen, sloot het relatiebureau Altero een samenwerking met Anders Reizen. ‘Met succes. Er zijn al rei..
21/06/2013
De volslanke Gloria Shuri Nava (25) uit Californië wordt dagelijks gepest met haar gewicht en het feit dat haar 22-jarige vriend veel slanker is. ‘Is hij blind?’, is slechts een van de g..