Femme fatale kleedt verliefde man uit Ekeren financieel uit

Antwerpen -

De correc­tionele rechtbank heeft Semia B. veroordeeld tot een effectieve gevangenisstraf van 30 maanden wegens oplichting. De rechter acht het bewezen dat Semia een verliefde veertig uit Ekeren, die lijdt aan het syndroom van Asperger, 61.176 euro lichter heeft gemaakt.

09/03/2013

Slachtoffer Bart leerde Semia B. kennen in 2011, via een datingsite. De dame gebruikte een valse naam en wist de goedgelovige man in haar netten te strikken. Onder valse voorwendselen vroeg ze hem telkens om geld. De ene keer moest hij betalen om haar als advocate aan de balie in te schrijven, de andere keer moest ze een neusoperatie ondergaan om haar ademhalingsproblemen te verhelpen. Met het geld kocht Semia luxeartikelen en een auto. De vrouw beloofde alles terug te betalen, maar dat gebeurde niet. Tegen de tijd dat Bart V. het bedrog doorhad en zijn ouders ervan op de hoogte bracht, was het kwaad al geschied.

De rechter veroordeelt de Semia tot een effectieve gevangenisstraf van 30 maanden. Eerder zou ze een zestiger 84.000 euro afhandig hebben gemaakt. Elementen in het onderzoek wezen naar Fatiha, de zus van beklaagde. Zij zou de praktijken van Semia hebben overgenomen toen die in het buitenland vertoefde. De rechter vond hiervoor echter onvoldoende bewijs en spreekt Fatiha vrij.


Bron:Nieuwsblad19/10/2010
Facebook en Twitter worden steeds populairder en nu hebben ook veel ouderen hun weg naar de sociale netwerksites gevonden. De zogenaamde ‘silver surfers’ vinden het internet bovendien een u..
07/11/2009
NVT - Ik (52) ben single en ik ondervind dat alleenstaande dames moeilijk te vinden zijn. Ik kom ze niet tegen op recepties, etentjes, op café en ook niet in de sportclub. Ik begeleid zieken en ge..
24/08/2015
Volgens de Canadese politie hebben twee klanten van de overspelsite Ashley Madison zichzelf van het leven beroofd nadat hun persoonlijke gegevens gepubliceerd waren door hackers. Dat bericht de BBC. ..
25/11/2014
Australische onderzoekers beweren dat ontrouw genetisch kan worden doorgegeven door je ouders en grootouders. Er werd zelfs ontdekt dat vrouwen die een specifiek gen bezitten, sneller en gemakkelijke..