Elke Clijsters helpt ‘toffe singles’ aan een lief

Elke Clijsters gooit zich op de datingmarkt. Niet dat ze echtgenoot Jelle Van Damme de deur heeft gewezen. Ze gaat voortaan aan de slag als bemiddelaar. Volgende week start ze namelijk samen met een vriendin een relatiebureau. ‘Voor toffe singles.’

08/01/2014

Ze kondigde het gisteren met de bijhorende uitroeptekens en hartjes enthousiast aan op Twitter. Nog 10 dagen tot de lancering van ‘ons eigen datingbureau’, dat zich richt op ‘toffe singles’. ‘Op 17 januari gaan we van start. Ik doe het samen met een vriendin’, zegt Elke Clijsters. ‘Het wordt een echt relatiebureau met voldoende privacy, géén website.’ Meer details wil ze voorlopig niet kwijt.

Clijsters is al de tweede voetballersvrouw die vrijgezellen aan een lief wil helpen. Lees er alles over in Het Nieuwsblad van woensdag 8 januari.


Bron:Nieuwsblad04/07/2008
Datingsites schieten als paddestoelen uit de grond. Het concept verschilt niet veel van de ouderwetse zoekertjes in de krant. Vermeld je naam, leeftijd en geef wat karaktereigenschappen op. Wie geÃ..
21/06/2008
Stoute mannen krijgen de meeste vrouwen. Dat blijkt uit onderzoek aan de Universiteit van New Mexico. Een ideale mix waar vrouwen voor vallen, is een beetje narcisme, wat harteloosheid en hier en daa..
02/08/2006
BRUSSEL - De grote studentensite www.student.be zal binnenkort helemaal seksvrij zijn. Dat heeft de eigenaar van de site, Charles de Wouters, gemeld. De koerswijziging komt er nadat VTM een advertent..
05/07/2013
Singles die deze zomer een partner willen vinden kunnen hun aantrekkelijkheid verhogen. Steven Ward, datingexpert en ceo van de site matchmakers.com legt uit hoe je dat het best doet. ..