Elke Clijsters helpt ‘toffe singles’ aan een lief

Elke Clijsters gooit zich op de datingmarkt. Niet dat ze echtgenoot Jelle Van Damme de deur heeft gewezen. Ze gaat voortaan aan de slag als bemiddelaar. Volgende week start ze namelijk samen met een vriendin een relatiebureau. ‘Voor toffe singles.’

08/01/2014

Ze kondigde het gisteren met de bijhorende uitroeptekens en hartjes enthousiast aan op Twitter. Nog 10 dagen tot de lancering van ‘ons eigen datingbureau’, dat zich richt op ‘toffe singles’. ‘Op 17 januari gaan we van start. Ik doe het samen met een vriendin’, zegt Elke Clijsters. ‘Het wordt een echt relatiebureau met voldoende privacy, géén website.’ Meer details wil ze voorlopig niet kwijt.

Clijsters is al de tweede voetballersvrouw die vrijgezellen aan een lief wil helpen. Lees er alles over in Het Nieuwsblad van woensdag 8 januari.


Bron:Nieuwsblad04/01/2014
Steeds meer prostituees vinden hun weg naar de sociaalnetwerksite Twitter om klanten te lokken. Dat schrijven het Belang van Limburg en Gazet van Antwerpen. Hot Marijke is de eerste die er mee begonn..
19/06/2007
Anderhalf miljoen of een op de zeven Belgen zijn vrijgezel of 'single'. Nooit eerder waren het er zoveel, en hun aantal zal de komende jaren nog stijgen. De toename is het sterkst bij Vlaamse mannen...
25/06/2012
Vrijgezellen die op date gaan, kunnen er snel achterkomen of hun potentiële partner uit is op seks. Drinkt hij graag bier, dan wil hij wellicht gewoon een onenightstand. Ziet hij graag horrorfilms..
15/05/2014
Opmerkelijk initiatief in Nederland: Sara Coster van Meer Dan Gewenst, een stichting voor homo- en lesbisch ouderschap, organiseert speeddating voor holebi koppels die in contact willen komen met een..