Eén op drie Belgen zou scheiden door slechte seks

Belgische koppels hechten veel belang aan wat er tussen de lakens gebeurt, zo is gebleken uit een enquête van datingsite C-dating.

10/01/2012

Volgens de enquête, waaraan 5.760 mensen uit tien verschillende Europese landen deelnamen, zouden één op drie Belgen bereid zijn hun partner te verlaten wanneer het in de slaapkamer niet meer goed ging. Dat is de hoogste score van alle landen. Vooral de mannen vinden seks belangrijk in hun huwelijk: 43 procent van de Belgische mannen willen hun huwelijk herbekijken wanneer zich seksuele problemen voordoen, bij de vrouwen is dat slechts 32 procent .

Na de Belgen geven de Fransen het meest om het seksuele aspect van hun huwelijk, de Spanjaarden staan op de derde plaats. Van de Duitse deelnemers zei slechts negen procent zijn of haar partner te willen verlaten als er seksuele problemen zouden zijn.

 

 

 

 


Bron:Nieuwsblad03/02/2014
Je kunt het zo gek niet bedenken, of in de States is het een beroep. John Stonehill, bijvoorbeeld, is 'Koelkast Dating Expert'. Dat gaat zo: jij stuurt hem een foto van de koelkast van je date en Sto..
30/09/2015
De start van het nieuwe academiejaar is aangebroken en veel kinderen gaan voor het eerst op kot. Maar wat als je zoon- of dochterlief mist? Relatiedeskundige Rika Ponnet legt uit wat je als ouder kan..
11/04/2009
Steeds vaker leren koppels elkaar kennen 'via het internet'. Maar hoe gaat dat internetdaten in zijn werk? Via welke sites ga je op zoek naar 'de ware'? En wat zijn de voor- en nadelen? Wij staken on..
29/01/2008
Lucien, een 69-jarige man uit het Brusselse, is ternauwernood ontsnapt uit handen van een bende die hem in de Senegalese hoofdstad Dakar gevangen had genomen en anderhalf miljoen euro losgeld eisten...