Dit zijn de slechtste plekken om iemand te versieren

Zomaar met iemand beginnen te flirten op eender welke plaats wordt niet altijd in dank afgenomen. Daarom maakte de datingwebsite Meetville een lijstje op met de vijf slechtste plekken om iemand te versieren.

05/12/2015

In een poging om ongewenste benaderingen van de andere sekse een halt toe te roepen publiceerde de datingsite Meetville een lijstje met de vijf meest ongepaste plaatsen en/of gebeurtenissen om iemand te versieren.

Op de eerste plaats staat het fitnesscentrum, gevolgd door het ziekenhuis, tijdens een sollicitatiegesprek, na een begrafenis en tenslotte op het vliegtuig. Wie niet graag een blauwtje loopt, houdt dit dus maar beter goed in het achterhoofd.

 


Bron:Nieuwsblad28/10/2012
Leuven - Al meer dan tien jaar biedt WAI-NOT vzw mensen met een verstandelijke beperking de mogelijkheid te internetten binnen een voor hen toegankelijke online-omgeving. Ook deze mensen hebben immer..
24/09/2014
Annelien Coorevits presenteert het programma 'Sinlgl3s' en is auteur van een handboek over daten. Nu de single dames uit het programma toe zijn aan hun eerste dates, heeft ze enkele tips voor hen. ..
15/01/2016
Gent - De datingsite Twoo, gerund van aan het Emile Braunplein, voegt videogesprekken toe aan zijn profielen. “Zo vallen mensen die verouderde of valse profielfoto’s gebruiken door de mand..
17/01/2015
De sector van relatiebureaus vindt de reissector. Om zijn singles aan een nieuwe relatie te helpen, sloot het relatiebureau Altero een samenwerking met Anders Reizen. ‘Met succes. Er zijn al rei..