Dit zijn de slechtste plekken om iemand te versieren

Zomaar met iemand beginnen te flirten op eender welke plaats wordt niet altijd in dank afgenomen. Daarom maakte de datingwebsite Meetville een lijstje op met de vijf slechtste plekken om iemand te versieren.

05/12/2015

In een poging om ongewenste benaderingen van de andere sekse een halt toe te roepen publiceerde de datingsite Meetville een lijstje met de vijf meest ongepaste plaatsen en/of gebeurtenissen om iemand te versieren.

Op de eerste plaats staat het fitnesscentrum, gevolgd door het ziekenhuis, tijdens een sollicitatiegesprek, na een begrafenis en tenslotte op het vliegtuig. Wie niet graag een blauwtje loopt, houdt dit dus maar beter goed in het achterhoofd.

 


Bron:Nieuwsblad13/10/2014
Kobe Ilsen heeft vier bekende Vlaamse duo’s aan het werk gezet voor een bijzondere relatietest in het Eén-programma 'Volt'. De duo’s moesten een kast in elkaar steken van de meubellijn R..
30/06/2015
In Iran is de datingsite Hamsan Tebyan gelanceerd. Opmerkelijk is vooral dat het initiatief voor het online platform afkomstig is van de Iraanse overheid, die daarmee een aantal probleemsituaties h..
13/12/2012
Mannen die een affaire hebben doen hun minnares meestal lingerie cadeau. Dat toont een onderzoek aan van een Nederlandse relatiesite waaraan vijfhonderd personen hebben meegewerkt. ..
24/09/2012
Een date kan je nooit voorspellen, en maar goed ook. Maar dankzij de hashtag #Ifwegooutjustknow op Twitter, kunnen single mannen zich toch een beetje voorbereiden op een aantal typische vrouwentrekje..