Dit zegt je droompartner écht op zijn datingprofiel

Uit een recent onderzoek is gebleken dat mensen op datingsites vooral liegen over hun gewicht. Maar er zijn ook nog enkele andere leugentjes om bestwil die heel populair zijn. Wij zetten er vijf op een rij en verklappen wat ze echt betekenen.

02/05/2012

‘Ik kan niet wachten om jou te ontmoeten!’

Echte betekenis: Ik kan niet wachten om jou te ontmoeten om te zien of je echt op jouw sexy profielfoto lijkt. Daarnaast zal een kennismaking ook verduidelijken of ik ooit de lakens met jou zou willen delen.

‘Ik hou van lekkere wijn, concerten en culinaire verwennerij.’

Echte betekenis: Ik ga elk weekend uit en bestel wijntjes tot ik begin te dansen op de nieuwste technonummers. Als ik op date ga, verwacht ik steeds dat de ander betaalt. Sterker nog: ik neem nooit geld mee.

‘Ik heb net een lange relatie achter de rug en ben alleen op zoek naar vriendschap.’

Echte betekenis: Mijn ex en ik zijn met hevige ruzie uit elkaar gegaan en ik wil erop los scharrelen om hem te vergeten. Ik zeg dat ik alleen maar vrienden zoek, maar eigenlijk hunker ik naar onenightstands. Maar dat laat ik niet blijken op mijn datingprofiel, anders word ik een te makkelijke prooi.

‘Ik hou niet van spelletjes als het op gevoelens aankomt.’

Echte betekenis: Mijn exen hebben serieus met mijn voeten gespeeld waardoor ik mijn zin voor sarcasme volledig kwijt ben geraakt. Ik ben een doodserieus type en vind zelden iets grappig. Ik ben een correct, gefrustreerd persoon. Niets meer, niets minder.

‘Ik ben gevoelig, slim en grappig.’

Echte betekenis: Ik ben een emotineel wrak en doe me inteligenter voor dan ik werkelijk ben. Af en toe slaag ik erin om de mensen te laten lachen met mijn flauwe grapjes.

 


Bron:Nieuwsblad30/11/2015
In de meeste gevallen hou je enkel een gebroken hart over aan Tinder, maar in het geval van Alana Duran en Lori Interlicchio was het meer dan grote verliefdheid. Alana lijdt al sinds haar twaalfde aa..
20/11/2015
De Amerikaanse modebijbel Vogue opteert in hun recentste editie dat vrouwen zich sportiever en mannelijker moeten kleden op een eerste date. Want hoewel ze schrijven dat er in principe niets mis is me..
11/09/2012
Vraag jij je beste vriendin telkens om raad in verband met je date? Of zoek jij de ultieme datingtips liever op het internet? Wij zetten alvast enkele tips op een rij die je maar beter kunt negeren. ..
11/02/2011
GENT - De Gentse amateurtoneelgroepen Theater TRAC en Theater de WAANzin, lieten als nieuwe productie beiden hun oog vallen op een toneelwerk van de Engelse auteur Ayckbourn. Vanaf 18 februari a.s. k..