Dit is de aantrekkelijkste datingfoto

Een goede profielfoto op een datingsite moet aan enkele criteria voldoen, maar het perfecte kiekje bestaat niet. Of toch? Onderzoekers hebben een poging gedaan om te ideale vrouw en de perfecte man samen te stellen op basis van enquĂȘteresultaten van MTV.

12/09/2013

Aan ruim 2.400 MTV-kijkers werd gevraagd om de bekende mannen en vrouwen op te lijsten die ze het aantrekkelijkst vinden. Op basis van hun eerste drie keuzes, werd de ‘ideale profielfoto’ ontwikkeld.

De aantrekkelijkste vrouwenfoto is een combinatie van verschillende wereldberoemde (lees: sexy) dames. Ze heeft de ogen van Scarlett Johansson, de gezichtscontouren van de Oekraïense Mila Kunis en de lichaamsbouw van Kelly Brook. Verder blijkt dat de dames op hun profielfoto een beetje cleavage mogen laten zien en dat mannen het leuk vinden als ze hun favoriete films oplijsten en foto’s posten van zichzelf in – hoe verrassend – een bikini.

Er is ook een ideale man samengesteld. Hij heeft het haar van Johnny Depp, de ogen van Ryan Gosling en de kaaklijn van David Beckham. Vrouwen tonen over het algemeen veel interesse als hij naast die ene profielfoto ook kiekjes online plaatst van zijn sportwedstrijden en citytrips, want deze laatste suggereren dat hij te vinden is voor een romantisch uitje. Ook door grappige quotes toe te voegen aan zijn profiel, valt hij in de smaak.

Klik hier meer (realistische) tips voor een goede profielfoto. 


Bron:Nieuwsblad29/10/2014
Annelien Coorevits presenteert het programma 'Sinlgl3s' en is auteur van een handboek over daten. Nu de single dames uit het programma aan het einde van hun avontuur zijn gekomen, legt de voormalige ..
02/11/2013
'Ik ben een veertigjarige vrouw en zit al vijftien jaar in een liefdeloos huwelijk. Ik deelde vijf jaar geleden mijn relatieproblemen met mijn huisarts, die toen zelf in een ongelukkige latrelatie za..
26/01/2013
De 50-jarige Mary Kate Beckman klaagt datingsite match.com aan nadat een man die ze via de site had leren kennen, haar probeerde te vermoorden. ..
13/06/2012
We geloven je best wanneer je zegt dat je ex en jij elkaar het beste gunnen. Maar stiekem geloven we ook dat je het leuk vindt om hem jaloers te maken en dus geven we enkele suggesties. ..