Dit bestel je tijdens een date op restaurant

Niet alleen je outfit, maar ook het eten dat je bestelt kan bepalen of je date voor je valt of niet. Maar met welke maaltijd kan je hem op restaurant nu echt verleiden?

07/04/2013

Gnocchi
Als je date je meeneemt naar een goed Italiaans restaurant, aarzel dan niet om een lekker bord pasta te bestellen. Al gaan dames die hun spaghetti het liefste in kleine stukjes snijden, misschien beter voor gnocchi.

Zalm
Met een mooi stukje zalm kan je niets verkeerd doen. Hij zal je niet veroordelen omdat je een 'magere' salade bestelt en tegelijk hoef jij je dieet niet zomaar overboord te gooien.

Vijgen
Als het even kan, bestel dan een dessert met vijgen. Ze bevatten namelijk magnesium, vitamine E en zink en dat zijn vitale ingrediënten voor een gezond seksleven.

Oesters
Wil je je van je meest uitdagende kant laten zien? Bestel dan gewoon het meest bekende afrodisiacum ter wereld.

Kip
Kip is een van de veiligste opties tijdens een date. Het is mager en makkelijk om te eten.

Sushi
Testen jullie tijdens de date een Japans restaurant uit? Dan is dit de kans om hem te tonen dat jij elegant met stokjes kunt eten.

Risotto
Als risotto lekker wordt klaargemaakt dan is het een onvergetelijk gerecht. Hopelijk wordt je date dan even memorabel.

Donkere chocolade
Nagerechten met zwarte chocolade prikkelen niet alleen je zintuigen, maar ook zijn fantasie.

Steak
Als je een echt man wil imponeren, bestel dan een steak.


Bron:Nieuwsblad13/07/2015
Voor het nieuwe seizoen van het Vijf-programma ‘Singl3s’ zocht presentatrice Annelien Coorevits deze keer drie vrijgezelle mannen. Wie zoekt, die vindt: Roel, Stephane en Jan gaan dit najaa..
30/06/2015
In Iran is de datingsite Hamsan Tebyan gelanceerd. Opmerkelijk is vooral dat het initiatief voor het online platform afkomstig is van de Iraanse overheid, die daarmee een aantal probleemsituaties h..
21/04/2013
Een onderzoek van datingwebsites Jdate heeft uitgewezen dat de meeste mensen ervan overtuigd zijn dat nieuwe mensen online leren kennen veiliger is dan iemand ontmoeten in een bar. Huwelijks- en gezi..
16/02/2012
KORTRIJK - Met een erotische club voor swingers in feestzaal 't Wit Kasteel in Kortrijk hoopt de Torhoutse Bianca Dekyvere koppels uit de middenklasse aan te trekken. ..