Dit bestel je tijdens een date op restaurant

Niet alleen je outfit, maar ook het eten dat je bestelt kan bepalen of je date voor je valt of niet. Maar met welke maaltijd kan je hem op restaurant nu echt verleiden?

07/04/2013

Gnocchi
Als je date je meeneemt naar een goed Italiaans restaurant, aarzel dan niet om een lekker bord pasta te bestellen. Al gaan dames die hun spaghetti het liefste in kleine stukjes snijden, misschien beter voor gnocchi.

Zalm
Met een mooi stukje zalm kan je niets verkeerd doen. Hij zal je niet veroordelen omdat je een 'magere' salade bestelt en tegelijk hoef jij je dieet niet zomaar overboord te gooien.

Vijgen
Als het even kan, bestel dan een dessert met vijgen. Ze bevatten namelijk magnesium, vitamine E en zink en dat zijn vitale ingrediënten voor een gezond seksleven.

Oesters
Wil je je van je meest uitdagende kant laten zien? Bestel dan gewoon het meest bekende afrodisiacum ter wereld.

Kip
Kip is een van de veiligste opties tijdens een date. Het is mager en makkelijk om te eten.

Sushi
Testen jullie tijdens de date een Japans restaurant uit? Dan is dit de kans om hem te tonen dat jij elegant met stokjes kunt eten.

Risotto
Als risotto lekker wordt klaargemaakt dan is het een onvergetelijk gerecht. Hopelijk wordt je date dan even memorabel.

Donkere chocolade
Nagerechten met zwarte chocolade prikkelen niet alleen je zintuigen, maar ook zijn fantasie.

Steak
Als je een echt man wil imponeren, bestel dan een steak.


Bron:Nieuwsblad26/03/2015
Grote baas Marc Zuckerberg heeft op een conferentie in San Francisco de nieuwe plannen voor Messenger voorgesteld. De chatdienst van Facebook wordt een nieuw platform dat ook andere apps integreert. ..
14/06/2015
Hoe zou het nog zijn met … het team van Netlog? Het vanuit Gent opererende social network gooide eind 2014 – na Hyves en MySpace – de handdoek in de ring onder al het Facebookgeweld. D..
14/02/2014
Een onderzoek van InSites Consulting, een bedrijf dat aan marketingonderzoek doet, heeft uitgewezen dat Belgische jongeren op seksueel gebied bijzonder actief zijn op het internet. Maar liefst 24 pro..
23/07/2013
De meeste websites bieden geheel verzorgde reizen naar Vietnam aan, waar je de bruiden kunt keuren. Vaak kunnen de geïnteresseerde mannen kiezen uit een aantal pakketten. Het ene pakket bestaa..