Deze vijftien vrouwen maken hem gek

Een recent onderzoek van de datingsite C-dating heeft uitgewezen dat mannen wel eens aan een andere vrouw denken tijdens het vrijen. Maar welke types doen hun fantasie helemaal op hol slaan? Wij zochten het voor je uit.

02/02/2012

1. De verpleegster
Zijn fantasie: hij heeft overal pijn en zij kust hem sensueel op de juiste plekjes.

2. De politiechef
Zijn fantasie: ze is een bloedmooie, harde tante in een kokerrok met torenhoge zwarte pumps en een diep gedecolleteerde blouse. Ze lacht zelden en neemt steeds het heft in handen. Hij heeft niets te zeggen en dat vindt hij opwindend.

3. De toeriste
Zijn fantasie: ze spreekt gebrekkig Engels en is avontuurlijker (in bed) dan zijn huidige vriendin. Voor zijn bindingsangst aan de oppervlakte komt, is de vakantiegangster al lang terug naar huis gereisd.

4. De vriendin van zijn beste vriend
Zijn fantasie: niets is zo verboden als een avontuurtje met haar en toch slaagt hij erin om in het grootste geniep met haar te vrijen.

5. De knappe dochter van zijn baas
Zijn fantasie: ze is jong, slim en rijk. Een romance met haar beleven zonder dat de grote baas het in de gaten heeft, bezorgt hem een kick.

6. De sexy onbekende
Zijn fantasie: hij ontmoet haar in een nachtclub. Zij vraagt of hij zin heeft in een stomende vrijpartij. Hij stemt in, belt een taxi en neemt de vrouw mee naar huis. Na de daad belt hij de taxi opnieuw zodat ze veilig naar huis kan.

7. De pornoster
Zijn fantasie: ze heeft altijd zin en krijgt nooit genoeg van seksuele experimentjes.

8. De beste vriendin
Zijn fantasie: ze weet alles over hem en weet dus ook hoe ze hem naar een spetterend hoogtepunt moet loodsen.

9. De stewardess
Zijn fantasie: hij slaagt erin om haar te verleiden voor een vrijpartij in het toilet. Als hij eindelijk lid is van de Mile High Club, wandelt hij doodgewoon weer naar zijn plaats.

10. De getrouwde vrouw
Zijn fantasie: de seks in haar relatie is niet meer zo passioneel als vroeger. Hij ziet zichzelf als een droomminnaar die de dame opnieuw bewust maakt van haar bedtalenten.

11. De beroemdheid
Zijn fantasie: van Jennifer Lopez en Cameron Diaz over Eva Mendes tot Angelina Jolie. Hij windt elke femme fatale probleemloos rond zijn vinger.

12. De oudere vrouw
Zijn fantasie: deze dame weet wat ze wil, neemt wat ze wil en aanvaardt hem zoals hij is. Het enige wat hij doet is achterover leunen en genieten.

13. Het topmodel
Zijn fantasie: met een topmodel aan zijn zijde zullen alle andere vrouwen als een blok voor hem vallen. Ze denken immers dat hij een geweldige, rijke kerel is.

14. De lerares
Zijn fantasie: vrijen op haar bureau en de bureaus van collega-studenten tijdens de speeltijd. Of in de leraarskamer, de bergruimte, de schoolgangen en op de speelplaats na de lesuren. Geen enkele plaats blijft onbenut.

15. De stoere rockster
Zijn fantasie: ze heeft meerdere tatoeages en piercings en geen blanco strafblad. In bed ontpopt ze zich tot een mysterieus, ontembaar beest.


Bron:Nieuwsblad28/06/2014
Cartooniste en lifecoach Fleur van Groningen buigt zich deze zomer elke week over de persoonlijke brieven van lezers en dient ze van antwoord, met een cartoon en een knipoog. Hoe je volgens Fleur de ..
06/06/2008
Een Amerikaanse dakloze wordt ervan beschuldigd dertien vrouwen te hebben opgelicht via een datingsite. ..
28/12/2012
Brussel - In het Afrikaanse land Kameroen is een Belg onlangs ‘in verdachte omstandigheden' om het leven gekomen. Dat melden de kranten van de groep Sud Presse en La Dernière Heure vrijdag op..
05/09/2015
'Ik ben een vrouw van 33 en mijn relatie is weer op de klippen gelopen. Die relatie had eenzelfde patroon: het ging een aantal weken heel goed en dan stond hij op de rem. Iedere keer als ik te dicht ..