Deze muziek jaagt je nieuwe liefde weg

Fans van Nickelback of Justin Bieber kunnen hun muzikale voorkeur maar beter voor zich houden tijdens een eerste date, althans volgens een enquête van de datingsite tastebuds.fm.

03/11/2011

De Britse datingsite, die single mannen en vrouwen koppelt op basis van hun muzieksmaak, deed een online enquête naar de groepen en artiesten die het minst gesmaakt werden tijdens een eerste afspraakje. Uit de 1.600 antwoorden bleek dat een plaat van de groep Nickelback de grootste kanshebber is om een potentiële partner weg te jagen, gevolgd door Justin Bieber en Lady Gaga.

De resultaten toonden ook dat er een verschil is tussen de tolerantie van mannen en vrouwen: mannen knappen af op de muziek van Oasis, Kings of Leon en Kanye West terwijl vrouwen het verdacht vinden wanneer hun date Katy Perry, Rihanna of Nicky Minaj opzet.

De volledige top tien bij zowel mannen als vrouwen ziet er zo uit:

1. Nickelback

 2. Justin Bieber

3. Lady Gaga

4. Ke$ha

5. Coldplay

6. U2

7. Creed

8. Katy Perry

9. Lil Wayne

10. Britney Spears

 


Bron:Nieuwsblad07/10/2015
Fans van online dating halen maar best hun groene boekje boven, willen ze een virtuele vis aan de haak slaan. Volgens de krant 'The Washington Post' zijn taalfouten namelijk de grootste afknapper in d..
20/08/2009
Gent - Hanne Vandenweghe loopt niet alleen op hakken en hieltjes, ze wil mee zijn met haar tijd. Ook op vlak van multimedia. Deze week vroeg Hanne zich af of ze op de Poke-trein zou springen. Klik op..
28/04/2007
Vies van een vluggertje zijn ze bij Studio Brussel nooit. Vandaar de muzikale speeddate, korte gesprekjes met artiesten afgewisseld met pittige muziek. Gabriel Rios, An Pierlé, Sioen, Tim Van Haem..
01/10/2014
De relatiebemiddelingsactiviteiten van DateDesk, het kantoor van Elke Clijsters en Rita Matoukou, worden overgenomen door Singles-Platform Altero van Ilse Melotte en Ilse Reynders. Het aantal leden..