Deze mannen zoeken een lief in ‘Singl3s’

Voor het nieuwe seizoen van het Vijf-programma ‘Singl3s’ zocht presentatrice Annelien Coorevits deze keer drie vrijgezelle mannen. Wie zoekt, die vindt: Roel, Stephane en Jan gaan dit najaar op zoek naar hun perfecte vrouw.

13/07/2015

Eind april kondigde de blonde Annelien Coorevits aan het concept van het datingprogramma werd aangepast. Voor het derde seizoen zocht ze mannen tussen de 20 en 40 jaar die zich in een liefdesavontuur willen storten. Die drie, Jan, Roel en Stephane, heeft ze nu gevonden en nu is het de beurt aan vrijgezelle dames.

Vrouwen tussen de 20 en 48 jaar die ook single zijn en een van deze drie knappe kandidaten beter willen leren kennen, kunnen zich inschrijven via de website van Vijf. En wie weet zit jij binnenkort met een van hen aan tafel.


Bron:Nieuwsblad15/05/2014
Zes uur: zo lang zouden vrouwen erover doen om zich klaar te maken voor een avond waarvan ze weten dat hij wellicht in bed zal eindigen. Want eens vrouwen beslist hebben ‘dat het zover is’,..
04/02/2015
Als ouder volgen wat je kind online doet, internetfilters installeren of chatten verbieden: het haalt weinig uit. De meeste 8- tot 12-jarigen ontsnappen aan die controle. Eén op de tien sprak zelf..
05/06/2010
Behalve haar huidskleur is er maar weinig Afrikaans aan Maguy Mokolo, hotelbediende in Lubumbashi. Priemende blik, efficiënt in functioneren, rad van tong en al die tijd een air van 'met alle Cong..
07/10/2015
Fans van online dating halen maar best hun groene boekje boven, willen ze een virtuele vis aan de haak slaan. Volgens de krant 'The Washington Post' zijn taalfouten namelijk de grootste afknapper in d..