Deze mannen kun je maar beter vermijden

De zoektocht naar de ware is een leuk avontuur, maar sommige dates zijn pure tijdverspilling. Gelukkig hebben de Amerikaanse stand-upcomedian Sarah Colonna en cosmeticamerk Benefit de handen in elkaar geslagen om vrouwen op het juiste datingpad te brengen. Colonna zette voor ons vier types van mannen op een rij die we maar beter links kunnen laten liggen.

15/11/2012

1. De bedelaar
Deze man is de belichaming van luiheid. Hij is werkloos en hangt het liefst de hele dag voor tv. Voor een date rijdt hij met jou liever 45 minuten rond op zoek naar een gratis parkeerplaats dan dat hij 3 euro moet betalen voor de parking bij het restaurant.

2. De ongrijpbare man
Mannen die hun gevoelens niet snel tonen vinden wij vaak mysterieus en aantrekkelijk, maar een relatie met zo'n man is niet zonder gevaar. Nooit weten waar je aan toe bent is niet alleen lastig, maar uiteindelijk ook onhoudbaar. Om deze kerel te herkennen heb je een goed inzicht nodig en eens je hem ontmaskert is snel reageren de boodschap.

3. De wegloper
Deze bedrieger was samen met een andere vrouw toen je hem ontmoette en staart iedere dame die hem voorbijloopt minstens vijf minuten na. Hoe graag je ook wil geloven dat hij voor jou heeft gekozen, zijn keuze is lang niet zo definitief als jij denkt. Hij mag dan wel een echte charmeur zijn, deze man is nog niet klaar voor een serieuze relatie. Loslaten is de boodschap.

4. Mr. Moisturizer
Deze meneer leent maar al te graag je dag- en nachtcrème en steelt af en toe ook je lippenbalsem. Wanneer jij al een uur klaar bent om te vertrekken naar het etentje met vrienden, staat hij nog steeds te kronkelen voor de badkamerspiegel. Kortom, je hebt te maken met een echte lastpak en die ben je liever kwijt dan rijk.


Bron:Nieuwsblad28/07/2005
Het parket van Brugge en het ministerie van Economische Zaken starten een onderzoek naar het internationaal relatiebureau Europegirls dat beweert driehonderd buitenlandse vrouwen in België als huw..
13/08/2015
Tinder, de populaire datingapp, voert alweer een wissel aan de top door. De topman Christopher Payne wordt na amper vijf maanden vervangen door Sean Rad, de stichter van het bedrijf. ..
25/06/2012
Vrijgezellen die op date gaan, kunnen er snel achterkomen of hun potentiële partner uit is op seks. Drinkt hij graag bier, dan wil hij wellicht gewoon een onenightstand. Ziet hij graag horrorfilms..
10/04/2015
Liefhebbers van broodjes met gesmolten kaas gaan vaker van bil dan mensen die croque-monsieurs links laten liggen. Dat moet alvast blijken uit een onderzoek van de datingsite Skout. ..