Deze blondine bezorgt mannen de date van hun leven

Naar aanleiding van Valentijn lanceert Ford een reclamefilmpje voor de Ford Mustang waarin enkele single mannen op speeddate gaan met een knappe vrouw. Eerst spreken ze af op café maar algauw stelt de vrouw voor om verder kennis te maken tijdens een ritje met haar auto. De mannen kijken bedenkelijk als de vrouw vertelt dat ze niet goed manueel kan schakelen. Wanneer de vrouw plots razendsnel optrekt, verandert hun bedenkelijke blik in een angstige. Hun speeddate krijgt nu wel een heel letterlijke betekenis.

12/02/2015


Bron:Nieuwsblad20/01/2012
ZOTTEGEM - De Oudenaardse strafrechter heeft Nathalie T. (27) uit Ninove veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van tien maanden en een boete van 143 euro. De vrouw moest zich verantwoor..
23/03/2012
12 mei wordt ongetwijfeld dé beste dag in het nog prille leven van de 18-jarige student Mike Stone. Op die dag gaat hij - vergezeld van twee pornoactrices als date - naar 'promnight' op zijn Ameri..
24/01/2009
Relatiebureaus voor 40-plussers hebben onder hun leden te weinig single mannen boven de vijftig jaar. 'We hebben in ons bestand prachtige, verzorgde vrouwen van vijftig plus, maar er melden zich te w..