Deze blondine bezorgt mannen de date van hun leven

Naar aanleiding van Valentijn lanceert Ford een reclamefilmpje voor de Ford Mustang waarin enkele single mannen op speeddate gaan met een knappe vrouw. Eerst spreken ze af op café maar algauw stelt de vrouw voor om verder kennis te maken tijdens een ritje met haar auto. De mannen kijken bedenkelijk als de vrouw vertelt dat ze niet goed manueel kan schakelen. Wanneer de vrouw plots razendsnel optrekt, verandert hun bedenkelijke blik in een angstige. Hun speeddate krijgt nu wel een heel letterlijke betekenis.

12/02/2015


Bron:Nieuwsblad27/02/2012
Uit een recente studie is gebleken dat 55-plussers steeds vaker een beroep doen op datingsites om een nieuwe liefde te vinden. Vijf praktische tips voor deze 'silver surfers'. ..
30/12/2014
Menen - Een opmerkelijke oproep van een moeder uit Menen: via het Facebookprofiel van haar zoon Jeroen is ze op zoek naar een meisje om met hem de overgang van oud naar nieuw te vieren. ..
13/02/2012
Bijna 27 procent van de vrouwen heeft al een digitale naaktfoto van zichzelf verstuurd. En 43 procent van de vrouwen verstuurde al een pikante sms, een zogeheten sexting. 36 procent van de vrouwen ve..
17/08/2014
Getrouwde vrouwen die even een loopje nemen met de echtelijke trouw doen dat niet omdat ze niet gelukkig zijn met hun huidige partners. De echte reden: eens het saai wordt tussen de lakens, dromen vr..