Dertig maanden cel geëist voor reeks zedenfeiten

Lier -

De correctionele rechtbank van Mechelen heeft zich woensdag over een zaak gebogen waarbij een 38-jarige man uit Lier beschuldigd wordt van aanranding van de eerbaarheid van verschillende dames, al dan niet meerderjarig. De man betwist dat de feiten zonder toestemming gebeurden en ontkent geweten te hebben dat sommige meisjes minderjarig waren.

02/12/2015

Het gaat om 5 beschuldigingen, de eerste van een meisje dat nu 17 jaar is. Zij leerde de beklaagde kennen, toen ze 15 was en begon een seksuele relatie met hem. Hij ontkent dat hij wist dat ze minderjarig was, en er is twijfel of de feiten al dan niet met toestemming gebeurden.

Een tweede feit startte via een datingsite, waarbij een alleenstaande moeder contact had met beklaagde. Toen hij haar thuis opzocht en betastte, gaf zij aan dat dit ongewenst was. De man meent dat dit niet het geval was. De twee hadden eerder al contact via de TMF-chat, toen vroeg hij haar op een agressieve wijze om seks tegen betaling, waarop zij van telefoonnummer veranderde.

De derde dame kende de man via zijn werk, hij bezocht als vertegenwoordiger de zaak waar zij werkte en nam haar mee in zijn auto om wat te praten. Toen hij de auto vergrendelde en begon te masturberen, vroeg de vrouw om haar te laten gaan, wat hij pas na lang aandringen deed. Daarnaast sprak hij nog af met een 16- en 17-jarige aan de schaatsbaan in Heist en viel hij een meisje lastig, nadat hij haar geholpen had haar verloren telefoon terug te vinden.

De man ontkent alle feiten en zegt dat het woord tegen woord is en dat alles uitgelokt werd door de dames. Volgens het openbaar ministerie is het wel toevallig dat alle dames afzonderlijk van elkaar vergelijkbare verklaringen aflegden. Het eist dan ook dertig maanden effectieve celstraf.


Bron:Nieuwsblad13/03/2014
Woensdagavond maakten we in 'All You Need Is Jani' kennis met Nancy, een vlot babbelende maar immer onzekere Kempische dame op zoek naar een relatie. Jani hielp haar aan een nieuwe outfit en een port..
06/01/2016
Vrouwen van veertig zijn ervaren, wereldwijs en vol zelfvertrouwen, en dat maakt hen sexy. Dat beweert althans de Amerikaanse Alex Obed, die blogt over relaties en zijn post over 'veertig is het nieu..
16/06/2014
Na een eerste blind date die niet van een leien dakje loopt, beslissen Jim (Adam Sandler) en Lauren (Drew Barrymore) elkaar nooit meer te zien. Tot ze elkaar weer tegenkomen op vakantie.... ..
04/02/2015
Als ouder volgen wat je kind online doet, internetfilters installeren of chatten verbieden: het haalt weinig uit. De meeste 8- tot 12-jarigen ontsnappen aan die controle. Eén op de tien sprak zelf..