De perfecte date: Sara kiest voor AA Gent-supporter Carl

De eerste aflevering van 'De perfecte date' op VTM zit er op. Copywriter en single mama Sara ging in het programma meer dan een uur lang op zoek naar haar perfecte date. Ze had daarvoor de keuze uit drie ietwat vreemde heren. Na drie dates volgde voor twee van hen de ontnuchtering . VTM koos voor die negatieve boodschap gek genoeg voor een pizzaleverancier.

30/01/2012

 Bon vivant Stijn

Eerste kanshebber was de 35-jarige bon vivant Stijn uit West-Vlaanderen. De man is al drie jaar vrijgezel en wie het programma gezien heeft zal dat ook niet vreemd vinden. Stijn is in zijn vrije tijd namelijk te vinden op het podium, terwijl hij in bijberoep all time classics als 'Take my love' brengt voor het grote publiek. Toch vertelt Stijn daarover dat hij het 'enkel doet voor de gratis drank en gratis catering'.

In het begin kon de spontane Stijn nog op sympathie van Sara rekenen, maar de man ging helaas de mist in halverwege de date. Want wie pas na een half uur de naam van de dame in kwestie vraagt en ook nog vergeet om enthousiast te reageren op het verhaal over haar zoontje, kan helaas geen vrouw in de wacht slepen. Exit Stijn dus: de pizzaleverancier belde onverbiddellijk bij hem aan. Stijn was wel nog zo galant om de fris gezette champagne dan maar aan de pizzajongen aan te bieden. 

Speelvogel Lieven

Tweede kandidaat Lieven leek een betere keuze voor copywriter. Ze moest eerst duchtig op zoek naar haar 'perfecte date' en ging een heel appartementsblok af met de vraag 'verwacht jij een date vanavond?'. Gelukkig vond Sara na een paar pogingen de juiste man en trof ze de zenuwachtige Lieven aan in zijn woonkamer.

Lieven leek meteen te scoren bij Sara. Met enkele grappige imitaties à la 'Denk aan je gaartijden' of 'Waar is mijn hamertjeuh?' dachten wij alvast dat de buit binnen was voor de man. Maar uiteindelijk bleek Lieven net iets te veel speelvogel en niet volwassen genoeg voor Sara. Hoewel ze de date met Lieven beter vond dan de date met Stijn, stuurde ze ook op hem de pizzajongen af. In beeld was nog net te zien hoe het hart van Lieven zichtbaar gebroken werd. 

Sportman Carl

De derde kandidaat Carl, vroeger nog Belgisch kampioen roeien, kwam in het begin nogal stijfjes over. Sara zei ook letterlijk 'Carl is helemaal mijn type niet: te veel baard.' Nochtans had de man ook zo zijn troeven: Carl houdt van kunst, van AA Gent en van de stad Gent. Hij nam Sara dan ook mee op date in de Gentse binnenstad. Samen genoten ze van cultuur in het NTGent en maakten ze een romantische wandeling. En the sky was the limit: de twee gingen met een glas champagne het reuzenrad in. Sara was op slag verkocht want 'het was de eerste keer dat ze al op een eerste date van de grond ging!' 

En zo koos Sara voor AA Gent-supporter Carl. Hij moest de pizza dus missen, maar was wel blij met het weerzien van Sara. Helaas zijn de twee intussen geen koppel meer.


Bron:Nieuwsblad26/06/2014
Berchem - Vier overvallers riskeren vier jaar cel voor een brutale overval op een man uit Berchem. Via een datingsite kwamen ze met het slachtoffer in contact. Ze overvielen hem in zijn appartement. ..
15/10/2014
Wommersom - Wommersom Het Singles Platform Altero met thuisbasis in Wommersom neemt de relatiebemiddelingsactiviteiten van Datadesk, het kantoor van Elke Clijsters, over. Relatietherapeute Ilse Reynd..
07/12/2014
Een undercoverjournaliste van de Britse krant Sunday Mirror heeft een walgelijke datingsite voor pedofielen ontdekt. Ze kwam er in contact met verscheidene mensen die een gezin willen stichten om ver..
14/02/2007
BRUSSEL - Maar zesenvijftig procent van de holebi’s heeft een vaste partner, tegenover eenentachtig procent van de hetero Vlamingen. Holebi’s voelen zich ook minder verbonden met hun famili..