Datingtips voor alleenstaande moeders

Het datingavontuur kan voor alleenstaande moeders enkele moeilijkheden met zich meebrengen. Maar vrouwen die geen zin hebben om de rest van hun leven alleen te blijven, kunnen de uitdaging gewoon aangaan en deze vier tips zouden de weg iets makkelijker moeten maken.

05/05/2013

Plannen is cruciaal
Vanaf nu maakt plannen een essentieel deel uit van je nieuwe relatie. Vroeger konden jullie elkaar misschien verrassen zonder vooraf veel te moeten regelen, maar die tijd is voorbij. Als je date jou of jij hem nu wil overdonderen zal je een week op voorhand een babysit moeten regelen. Dit hoeft niet te betekenen dat je vanaf nu enkel saaie relaties kunt hebben, integendeel. Elkaar enkele avondjes niet zien en enkel sms'jes kunnen sturen kan het net extra spannend maken.

Spontaniteit kan werken
Spontaniteit zoals je het vroeger kende mag je wel vergeten, maar zelfs binnen de strakste planning is er ruimte voor kleine verrassingen. Als je op zaterdagochtend eens alleen thuis bent en weet dat ook hij geen plannen heeft, daag dan eens extra vroeg bij hem op met een lekker ontbijt.

Betrek je kind(eren)
Als je zeker bent over je relatie en er klaar voor bent om je partner aan je kind(eren) voor te stellen, kan je ze betrekken bij een date. Ga samen naar het museum of een speeltuin: zo hoef je geen babysitter te boeken en toon je dat hij jullie als 'een pakket' moet beschouwen.

Zijn relatie met je kind(eren)

Hij zal misschien heel enthousiast zijn om je kind(eren) beter te leren kennen, maar geef je zoon of dochter ook voldoende tijd om te wennen aan de nieuwe situatie. De kinderen moeten zich eerst comfortabel voelen bij je nieuwe partner voor ze samen een relatie kunnen opbouwen.


Bron:Nieuwsblad14/05/2011
Kortrijk - Jong en +23? Zijn jouw weekends leeg? Kan het uitgaansleven jouw niet meer bekoren? ….. . Dan is er nu +23. ..
15/11/2014
'Ik ben een weduwnaar en ik leerde kort na het overlijden van mijn vrouw een weduwe kennen. Het sprookje duurde zes maanden, maar ze liet me heel plots weten het niet meer te zien zitten, ruimte nodi..
25/10/2007
De vier resterende beauty's krijgen de opdracht om hun nerd te restylen. Stylisten Jani Kazaltzis en Maik de Boer beoordelen het resultaat. Met hun hippere kleren en nieuwe kapsel zijn de nerds helem..
15/03/2015
Beschrijven hoe knap je nieuwste crush wel was? Dat kon niet door meteen naar zijn Facebookpagina te surfen op je smartphone en zo te laten zien aan je vrienden. In plaats daarvan omschreven we onz..