Datingsite ontmaskert bedriegers met oude en valse profielfoto’s

Gent -

De datingsite Twoo, gerund van aan het Emile Braunplein, voegt videogesprekken toe aan zijn profielen. “Zo vallen mensen die verouderde of valse profielfoto’s gebruiken door de mand”, klinkt het bij Twoo.

15/01/2016

Twoo rondde in december vorig jaar de kaap van 14 miljoen unieke bezoekers op zijn website. Dit jaar wil Twoo, dat groeide uit Netlog, de populairste datingsite ter wereld worden. Dus moest worden geïnvesteerd in nieuwe mogelijkheden op de site.

Een daarvan is de mogelijkheid om als gebruiker via ­video met een andere Twoo-gebruiker te chatten. “Je kan videoboodschappen van ma­xi­maal 15 seconden naar elkaar sturen. Zodra ze bekeken zijn, verdwijnen ze. Ze blijven niet bewaard. Voor de online datingwereld is dat een primeur”, zegt Lien Louwagie, community-directeur bij Twoo.


Bron:Nieuwsblad18/08/2010
Datingsites zijn druk op weg je vrienden te vervangen wanneer het aankomt op het vinden van een partner, zo blijkt uit Amerikaans onderzoek. ..
09/01/2015
De advertenties van alle Lexa's, e-darlings en Peppers popten ook op mijn scherm onophoudelijk naar boven, en schreeuwden me toe dat ik met één klik mijn alleen-zijn zó kon..
15/01/2007
GENT - Het hof van beroep in Gent veroordeelde een 55-jarige man uit Sint-Martens-Latem maandag tot vijf jaar gevangenisstraf en tien jaar terbeschikkingstelling van de regering voor de verkrachting ..
28/07/2014
Populaire Amerikaanse datingsite OKCupid experimenteerde met zijn gebruikers door bewust onder meer foto's en informatie van hun profielen te verwijderen. ..