Datingsite ontmaskert bedriegers met oude en valse profielfoto’s

Gent -

De datingsite Twoo, gerund van aan het Emile Braunplein, voegt videogesprekken toe aan zijn profielen. “Zo vallen mensen die verouderde of valse profielfoto’s gebruiken door de mand”, klinkt het bij Twoo.

15/01/2016

Twoo rondde in december vorig jaar de kaap van 14 miljoen unieke bezoekers op zijn website. Dit jaar wil Twoo, dat groeide uit Netlog, de populairste datingsite ter wereld worden. Dus moest worden geïnvesteerd in nieuwe mogelijkheden op de site.

Een daarvan is de mogelijkheid om als gebruiker via ­video met een andere Twoo-gebruiker te chatten. “Je kan videoboodschappen van ma­xi­maal 15 seconden naar elkaar sturen. Zodra ze bekeken zijn, verdwijnen ze. Ze blijven niet bewaard. Voor de online datingwereld is dat een primeur”, zegt Lien Louwagie, community-directeur bij Twoo.


Bron:Nieuwsblad01/02/2011
Ninove - Na 16 jaar werking opende Singles, de Vlaamse activiteitenvereniging gericht naar actieve en hoogopgeleide vrijgezellen, twee gloednieuwe afdelingen. De bestaande kantoren in Leuven, Gent en..
18/02/2015
Een opa die zijn kleinzoon helpt om meisjes te versieren? Het kan en het werkt nog ook, zelfs in deze digitale tijden. Dit bewijzen Ethan (21) en Joe (89) op de populaire app Tinder. ..
11/02/2011
GENT - De Gentse amateurtoneelgroepen Theater TRAC en Theater de WAANzin, lieten als nieuwe productie beiden hun oog vallen op een toneelwerk van de Engelse auteur Ayckbourn. Vanaf 18 februari a.s. k..
10/01/2011
Gedraagt je partner zich de laatste tijd vreemd en ben je bang dat hij je bedriegt? Deze tips helpen je de waarheid te ontdekken. Probeer wel te voorkomen dat je te wantrouwig wordt. ..