Datingsite mikt op singles in de luchthaven

Goed nieuws voor singles die zich vervelen als ze in de luchthaven op hun vlucht wachten: een nieuwe datingsite stimuleert hen om nog snel een lief te vinden voordat het vliegtuig opstijgt.

28/11/2012

Steve Pasternack kwam op het idee om zijn site, Meetattheairport.com, op te richten toen hij zelf strandde op de luchthaven van Miami. ‘Ik zag veel verveelde mensen zitten aan de bar en kon me voorstellen hoe gelukkig ze zouden zijn met aangenaam gezelschap', zei hij in een interview met CNN.

Makkelijk en snel
De site werkt heel eenvoudig: singles moeten een profiel aanmaken op basis van hun persoonlijke interesses. Vervolgens dienen ze daar hun vluchtdetails aan toe te voegen. Daarna zoekt de site snel naar vrijgezellen met dezelfde reisgegevens en hobby's.

Voor zakenreizigers
‘Een nieuwe persoon ontmoeten in de luchthaven kan uitgroeien tot een goede vriendschap of zelfs een romance', voegt Pasternack eraan toe. Rachel Greenwald, relatie-experte en schrijfster van het boek ‘Have him at Hello', deelt die mening. ‘Veel jonge zakenreizigers hebben gewoonweg geen tijd om mensen te ontmoeten omdat ze nooit thuis zijn, wat deze site bijzonder efficiënt maakt.' Pasternack is trouwens niet de enige die datemogelijkheden ziet in de luchthaven. Vantaa Airport in de Finse hoofdstad Helsinki overweegt om wachtende reizigers te laten speeddaten voor ze in het vliegtuig stappen.

Absurd
Lang niet iedereen kan zich vinden in deze nieuwe datingstrategie. Sommigen vinden het absurd dat mensen gestimuleerd worden om 24 op 24 uur te jagen op de ware. Ze denken dat de site vooral een handig hulpmiddel is voor zakenreizigers met een grote seksdrang en luchthavenpersoneel.


Bron:Nieuwsblad27/02/2015
Een film kan je relatie redden, althans volgens een onderzoek van de Universiteit van Rochester. ..
10/03/2012
Je bent jong en je wilt wat. Een rijke, bekende vrouw, bijvoorbeeld. Want waarom zou je jezelf uit de naad werken om iets te bereiken, als je ook carrière kunt maken door de juiste vrouw te strikk..
31/05/2015
Uit een onderzoek van de San Diego State University bleek dat babyboomers (geboren tussen 1946 en 1964) gemiddeld elf bedpartners hadden. Bij Generatie X (geboren tussen midden jaren 60 en begin jare..
07/01/2016
Je moeder of oma zegt waarschijnlijk dat je de knapste van de wereld bent. Maar vindt een volledig onafhankelijk wetenschappelijk computerprogramma dat ook? Onderzoekers aan de universiteit van Zur..