Datingsite is als een café

,,Het valt jammer genoeg niet te controleren of mensen de waarheid spreken. Op dat vlak is het op datingsites net als op café." Chris van Tuijl is directeur van relatieplanet.be, een datingsite waarop ook de serieverkrachter uit Sint-Martens-Latem actief was.

16/03/2006

De site heeft controleurs die nagaan of er discriminerende of al te expliciete seksuele taal wordt gebruikt en er is een helpdesk waarop iedereen met klachten terecht kan. ,,Een keer per vijf maanden krijgen we een klacht binnen en dan treden we meteen op. We weren de verantwoordelijke van onze site. En we stappen zonodig zelfs naar de politie.'' De datingsites proberen hun leden te wapenen met enkele tips. De eerste raad is altijd: Wees voorzichtig. ,,Gezonde achterdocht is positief'', zegt van Tuijl. ,,Geef niet te snel je privénummer of je thuisadres. Spreek niet direct af. Het is beter elkaar eerst via het internet een (SDB)


Bron:Nieuwsblad26/05/2013
Een erotische webshop heeft een opvallend fenomeen ontdekt: hoog opgeleide mensen spenderen meer geld aan seksspeeltjes, wat erop zou kunnen wijzen dat slimme mannen en vrouwen een hoger libido hebbe..
10/01/2012
Belgische koppels hechten veel belang aan wat er tussen de lakens gebeurt, zo is gebleken uit een enquête van datingsite C-dating. ..
25/11/2014
Drie voormalige werkneemsters van Tinder lanceren op 1 december een vrouwvriendelijke concurrent. De app krijgt de naam Bumble mee en geeft dames de touwtjes in handen tijdens het digitaal daten. ..
07/02/2013
Wie Valentijn ook op sociale media de nodige aandacht wil geven, gedraagt zich beter niet te enthousiast. Online dating experte Julie Spira van The Huffington Post legt uit wat wel en niet werkt als ..