Datingsite helpt vrouwen aan een groot geschapen man

Vorige week bewezen de resultaten van een Australisch onderzoek dat vrouwen wel degelijk mannen met een grote penis verkiezen. En nu kunnen die dames via een nieuwe datingsite op zoek naar een groot geschapen man.

16/04/2013

De man achter dit opmerkelijke initiatief is Steve Pasternack. Hij wil dat vrouwen minder tijd verliezen bij het zoeken naar een partner. En – als ze hem vinden - niet lang moeten raden naar de lengte van hun jongeheer. Mannen die zich aanmelden bij de bewuste site, 7orbetter.com, moeten aan enkele criteria voldoen. Hun lid moet minstens 17,78 centimeter lang zijn in erectie. Bovendien moeten ze op hun profiel vermelden of ze al dan niet besneden zijn.

Het is niet de eerste keer dat Pasternack uitpakt met een bijzondere datingsite. Ook SugarDaddie.com is zijn idee. Deze site moet dames die op zoek zijn naar een knappe, steenrijke man naar de liefde van hun leven leiden.


Bron:Nieuwsblad23/01/2015
The League, een exclusieve dating-app voor singles 'van hoge kwaliteit', heeft een investering van 2,1 miljoen dollar binnengesleept. ..
31/03/2015
Wat doe je beter wel en niet op een eerste date? Uit een onderzoek van zoekmachine GoEuro en datingapp Lovoo blijkt onder meer dat Belgen absoluut niet galant zijn als het op daten aankomt. ..
02/02/2012
Een recent onderzoek van de datingsite C-dating heeft uitgewezen dat mannen wel eens aan een andere vrouw denken tijdens het vrijen. Maar welke types doen hun fantasie helemaal op hol slaan? Wij zoch..
14/02/2015
'Ik ben een 30-jarige, nuchtere vrouw. Ik heb al drie jaar een relatie waarin ik me gelukkig voel. We zien elkaar graag, kunnen veel delen, maar van echte romantiek is er weinig sprake'. Relatiedesku..