Datingsite beautifulpeople.com verwijdert lelijke mensen

Datingsite beautifulpeople.com heeft afgelopen week drieduizend leden verwijderd, omdat ze niet zouden voldoen aan de schoonheidsstandaard. Dat melden verscheidene Britse media, waaronder Daily Mail.

09/03/2015

Eigenaren Genevieve en Greg Hodge verklaarden zich nader in een persbericht. "Het klinkt misschien naar, en het is ook het allermoeilijkste voor ons om te doen. We vinden het niet leuk dat we leden van onze site moeten verwijderen, maar het is een noodzakelijk kwaad om het niveau van schoonheid van onze gemeenschap te behouden, net als ons waardevolle business model."

Enkele redenen van verwijdering waren overgewicht en niet mooi oud geworden.


Bron:nieuws.nl28/01/2015
Het wemelt van de datingsites in ons land. Je kan de radio of TV niet aandoen of je hoort of ziet een reclame van een datingsite langskomen. De ene datingsite schermt met het aantal leden, een ande..
22/02/2010
De domeinnaam sex.com staat weer te koop. Vier jaar geleden werd er nog 10miljoen euro voor neergeteld, maar op de veiling volgende maand zou dat een pak minder kunnen worden. StefTelen ..
28/07/2005
Het parket van Brugge en het ministerie van Economische Zaken starten een onderzoek naar het internationaal relatiebureau Europegirls dat beweert driehonderd buitenlandse vrouwen in België als huw..
20/07/2015
Hackers dreigen ermee de gegevens van meer dan 37 miljoen cliënten van overspelsite Ashley Madison publiek te maken als die site niet snel gesloten wordt. Ook soortgenoot Established Men moet offl..