Datingsite Parship getest door SHE

Singles die online naar de Ware Liefde op zoek gaan, riskeren verloren te lopen in het grote aanbod en de ingewikkelde inschrijvingsprocedures. SHE maakte een profiel aan en legde Parship onder de loep.

14/02/2015


Slogan: ‘Vind de partner die echt bij je past’.


Inschrijfprocedure: Erg uitgebreid en heel persoonlijke vragenlijst.


Gebruiksvriendelijkheid: Vlot, alles wijst zichzelf uit. Overzichtelijk en serieus.


Profiel: Erg gedetailleerd, aangevuld met open zelf in te vullen vragen.


Aanbod: De partnersuggesties intrigeren en houden steek. Er is geen overload. Het aantal zit net goed. Genoeg keuze, niet te veel.


Zoeken: Kan geavanceerd op matching-punten en afstand. Filteren kan op extra criteria.


Prijs: 29,19 euro voor zes maanden.


Conclusie: Berichten sturen en zoekfuncties gebruiken kan enkel mits betaling. Een foto wordt pas vrijgegeven wanneer je daar zelf voor kiest. Ook je naam blijft verborgen. Discretie is heel belangrijk. Berichten lezen kan en wekt de interesse. Niet goedkoop. Zelfs met het goedkoopste abonnement kan je geen foto's bekijken.


8/10

meer info

 

 


Bron:She05/06/2015
Als een vrouw de kostwinner is van het gezin, is de kans kleiner dat ze haar man zal bedriegen. ..
10/06/2012
Daten is meer dan met z'n twee verschijnen op dezelfde plaats en hetzelfde tijdstip. Datingsite Match.com maakte een lijstje met de ongeschreven conventies van het daten anno 2012. ..
06/11/2014
Zoersel - Christophe Sepot, de 34-jarige Zoerselnaar die aan een wereldreis ‘Around the world in 80 dates’ bezig is, verlaat dit weekend Europa. Hij zeilt vanaf volgende week richting Baham..
11/04/2009
Steeds vaker leren koppels elkaar kennen 'via het internet'. Maar hoe gaat dat internetdaten in zijn werk? Via welke sites ga je op zoek naar 'de ware'? En wat zijn de voor- en nadelen? Wij staken on..