Datingsite Lexa komt met smartwatch-app

Datingsite Lexa.nl heeft een app voor Android Wear ontwikkeld, waardoor gebruikers met hun smartwatch overal online kunnen daten.

04/11/2014

Volgens Lexa is het daarmee de eerste datingsite met een eigen smartwatch-app. Dating-app Tinder maakte eerder al wel de overstap naar Android Wear.

Met de app kunnen enkele basisfuncties van de datingsite via een Android Wear-horloge bediend worden. Zo kunnen gebruikers potentiële dates zoeken, door ze met veegbewegingen als favoriet op te slaan, of direct tot flirten over te gaan.

Ook kunnen berichten worden verstuurd, door tekst te dicteren aan het horloge. Door een koppeling met de Lexa-app op de Android-telefoon kunnen gebruikers volgens de site makkelijk wisselen tussen een klein en groot scherm.


Bron:Lexa10/02/2015
Een man uit Genk dient klacht in tegen de Nederlandse datingsite Foxy Dating. Hij werd naar eigen zeggen opgelicht met misleidende informatie, waardoor hij in een maand tijd 1.200 euro kwijt was. &..
04/11/2014
De eigenaar van datingsite PositiveSingles.com moet een boete van 16,5 miljoen dollar (13,2 miljoen euro) betalen omdat hij persoonlijke gegevens heeft gebruikt voor andere sites. ..
07/02/2013
Wie Valentijn ook op sociale media de nodige aandacht wil geven, gedraagt zich beter niet te enthousiast. Online dating experte Julie Spira van The Huffington Post legt uit wat wel en niet werkt als ..
19/01/2010
Het zit AB Inbev niet mee dezer dagen. Terwijl de vakbonden de bierdistributie blokkeren, is een Zuid-Koreaan met de domeinnaam abinbev.com aan de haal gegaan. ..