Datingsite Be2 getest door SHE

Singles die online naar de Ware Liefde op zoek gaan, riskeren verloren te lopen in het grote aanbod en de ingewikkelde inschrijvingsprocedures. SHE maakte een profiel aan  bij  Be2 en legde deze onder de loep.

14/02/2015

Slogan: ‘Vindt de perfecte match voor u’.


Inschrijfprocedure: Meerkeuzevragen, simpel, zelf te kiezen hoeveel je toevoegt.


Gebruiksvriendelijkheid: Vlot, makkelijk en overzichtelijk.


Profiel: Basisinfo, aangevuld met lifestyle, en – beperkt – levensopvattingen.


Aanbod: Heel groot. Ik krijg alle soorten mannen aangeboden en verdrink in de overload. Volgens het programma pas ik met elke man goed samen, op basis van mijn haarkleur en woonplaats.


Zoeken: Kan op verschillende, oppervlakkige, criteria.


Prijs: 29,90 per maand voor zes maanden.


Conclusie: Ik word overstelpt met berichten en foto’s. Berichten kan je enkel lezen na betaling. Foto's kan je enkel zien wanneer je er zelf vrijgeeft. Er is geen beginnen aan. Het aanbod is te groot. De interesse klein.


4/10

meer info


Bron:SHE09/02/2011
Vergeet een date in jullie stamcafé of een uitstapje naar de bioscoop. Deze vijf originele valentijntrips bezorgen je ongetwijfeld een romantisch avontuur die je je nog heel lang zal herinneren. ..
04/02/2015
De Filipijnse eSports-organisatie Garena, die op 22 februari de Iron Solari League organiseert, is zwaar onder vuur komen te liggen naar aanleiding van de regels die zouden gelden voor het toernooi. ..
01/05/2012
In de lente bereikt je libido een hoogtepunt, maar daar ben je niet veel mee als je een seksluwe periode doormaakt. Wij zetten vijf praktische tips op een rij voor mannen en vrouwen die hunkeren naar..
09/02/2012
Wie zichzelf als particulier, bedrijf of zelfstandige promoot via Facebook, stuit op zeer strikte voorwaarden. De site bezit alles en mag je voor het minste buitengooien. ..