Datingsite Be2 getest door SHE

Singles die online naar de Ware Liefde op zoek gaan, riskeren verloren te lopen in het grote aanbod en de ingewikkelde inschrijvingsprocedures. SHE maakte een profiel aan  bij  Be2 en legde deze onder de loep.

14/02/2015

Slogan: ‘Vindt de perfecte match voor u’.


Inschrijfprocedure: Meerkeuzevragen, simpel, zelf te kiezen hoeveel je toevoegt.


Gebruiksvriendelijkheid: Vlot, makkelijk en overzichtelijk.


Profiel: Basisinfo, aangevuld met lifestyle, en – beperkt – levensopvattingen.


Aanbod: Heel groot. Ik krijg alle soorten mannen aangeboden en verdrink in de overload. Volgens het programma pas ik met elke man goed samen, op basis van mijn haarkleur en woonplaats.


Zoeken: Kan op verschillende, oppervlakkige, criteria.


Prijs: 29,90 per maand voor zes maanden.


Conclusie: Ik word overstelpt met berichten en foto’s. Berichten kan je enkel lezen na betaling. Foto's kan je enkel zien wanneer je er zelf vrijgeeft. Er is geen beginnen aan. Het aanbod is te groot. De interesse klein.


4/10

meer info


Bron:SHE14/02/2015
Een origineel briefje voor je lover, een cupcake met een hart van chocolade of gewoon een citaat dat je gevoelens exact beschrijft? She is sinds kort actief op Pinterest en heeft een moodbord in het ..
30/01/2013
Je hebt het vast al meegemaakt: je bent verliefd, maar je durft het niet te zeggen aan de man of vrouw in kwestie. Dankzij deze subtiele hints laat je blijken aan je vlam dat je geïnteresseerd ben..
16/09/2012
Metro-, bromo- en andere seksuelen kunnen hun spullen pakken: de 'echte man' is helemaal terug. Met deze tien trends -- voor elk aspect van het leven -- kan je de oermens in jezelf wakker maken. ..