Daten in Bobbejaanland met de hulp van Goedele

Lichtaart -

Familiepark Bobbejaanland in Lichtaart besteedt duidelijk ook aandacht aan de vrijgezellen. Daarom heeft er op zaterdag 3 augustus een dating event plaats onder de deskundige leiding van Goedele Liekens, seksuologe en ex-Miss België.

01/08/2013

Bobbejaanland heeft zo'n tweehonderd vrijgezellen uitgenodigd voor een bezoek aan de attracties en daaraan gekoppeld een zoektocht naar een geschikte partner. De kandidaten worden zaterdagmorgen in Bobbejaanland verwelkomd door Goedele Liekens. Zij zal de mannen en vrouwen bij en hapje en een drankje meer vertellen over het verloop van de dag. Dan mogen de kandidaten het park intrekken voor een namiddag vol ontspanning, avontuur, stunts en de bijhorende adrenaline.

Volgens een wetenschappelijke studie — van Donald Dutton en Arthur Aron uit de jaren zeventig — zou het stijgende adrenalinegehalte in het bloed immers ook de seksuele aantrekkingskracht tussen twee mensen verhogen.

Ook Goedele Liekens gelooft in de kracht van het moment: een ritje op een rollercoaster, met alle sensaties die daarbij horen, zou wel eens voor vuurwerk kunnen zorgen.

Of het Bobbejaanland-bezoek koppels dichter bij elkaar kan brengen, zal zaterdag in de vooravond blijken. De vrijgezellen kunnen dan bij een afsluitend drankje met Goedele Liekens napraten over hun ervaringen.


Bron:Nieuwsblad14/01/2014
Gingelom - Bijna drie jaar nadat Marijke Francis uit Gingelom op mysterieuze wijze verdween, duikt haar foto op op een datingsite. Een pijnlijke zaak voor de familie. Het gerecht is met een onderzoek..
07/09/2011
SCHOTEN - Nicky Bogaerts (22) uit Schoten is in de wolken. Boer Jeroen Pittery koos haar uit 123meisjes voor het eindspel van het bekende VTM-programma. ..
31/05/2015
Uit een onderzoek van de San Diego State University bleek dat babyboomers (geboren tussen 1946 en 1964) gemiddeld elf bedpartners hadden. Bij Generatie X (geboren tussen midden jaren 60 en begin jare..
18/11/2013
Het negende seizoen van Boer zkt Vrouw sloot traditiegetrouw af met een grote samenkomst van alle kandidaten. Hebben de romances standgehouden? ..