Dankzij deze drie vragen slaagt je relatie

Goed nieuws voor wie geen tijd wil verliezen tijdens het daten: wetenschappers aan de universiteit van Harvard hebben ontdekt dat je met drie simpele vragen kan weten of die ene persoon al dan niet een goede match is.

19/03/2014

Stel: je plant vijf romantische dates met een potentiële partner en na het laatste afspraakje besef je dat jullie eigenlijk niet samen passen. Op dat moment heb je ook veel kostbare tijd verloren, maar dat hoeft in de toekomst niet meer te gebeuren.

Volgens de Harvard-onderzoekers, die medeverantwoordelijk zijn voor het succes van de Amerikaanse datingsite OK Cupid, kom je dat aan de hand van drie simpele vraagjes al te weten. Dit zijn ze: ‘Hou je van horrorfilms?’, ‘Reisde je ooit alleen naar het buitenland?’, en ‘Zou je ooit op een zeilboot willen wonen?’ Geven jij en je vlam ongeveer hetzelfde antwoord op deze vragen, dan ziet jullie toekomst er rooskleurig uit.

Grootste afknapper
De onderzoekers hebben ook de ultieme afknapper bij het online daten bekendgemaakt. Als geïnteresseerde mannen een berichtje vol spelfouten versturen, dan is de kans dat vrouwen het beantwoorden klein. En wie een dame  online een complimentje wil geven, gebruikt beter geen woorden zoals sexy en mooi maar wel fantastisch en fascinerend.

De juiste foto

De onderzoekers analyseerden ook uit wat de beste profielfoto is voor een vrouw en een man. Mannen kiezen het best voor een sexy, mysterieuze foto waarop ze niet in de lens kijken en niet lachen. Vrouwen kiezen dan weer beter voor een kiekje in vogelperspectief omdat ze er zo ietwat verlegen en flirterig uitzien. Zij kijken beter niet weg want dat wekt de indruk dat ze met een ander flirten.


Bron:Nieuwsblad07/05/2012
Op zoek naar singles in de buurt? Dan kan ze vinden met je smartphone. ..
24/05/2015
Ambtenaren van de Amerikaanse overheid hebben overheidsmail voor hun accounts op de gehackte erotische datingsite Adult FriendFinder gebruikt, zo hebben onderzoekers ontdekt. ..
02/04/2012
In de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur hebben ze een wel heel originele manier gevonden om vrouwen hun ware te laten ontmoeten. Als ze een paar schoenen kopen, krijgen ze er een date bovenop. ..
05/12/2015
Zomaar met iemand beginnen te flirten op eender welke plaats wordt niet altijd in dank afgenomen. Daarom maakte de datingwebsite Meetville een lijstje op met de vijf slechtste plekken om iemand te ve..