Brits resort geeft je seksleven een boost

Vikki van Someren en Lucy Arrowsmith, twee 39-jarige vrouwen, hebben op een geheime locatie in Dorset (Engeland) het vakantieverblijf ‘Shh...’ opgericht. Dat is een luxueus resort waar vrouwen terechtkunnen voor een bijzonder sensuele vakantie.

04/12/2013

Het resort richt zich vooral op vrouwen die onzeker zijn tussen de lakens en op zoek zijn naar hun innerlijke sensualiteit. ‘Shh’ is enkel toegankelijk voor vrouwen en tijdens het verblijf maken dames kennis met uiteenlopende getrainde therapeuten. Via ademhalingstechnieken, sensuele genezing, reiki, massages, acupunctuur en seks- en relatietherapie leren gasten er hoe ze meer zelfvertrouwen kunnen krijgen, angst kunnen loslaten en hun unieke sensuele potentieel ten volle kunnen benutten.


Bron:Nieuwsblad20/06/2014
Tijdens de Wereldkampioenschappen lijkt in België iedereen voetbalfan te zijn. Meer dan 70% volgt de avonturen van de Rode Duivels op de voet. Als het nationale team niet aangemoedigd hoeft te..
04/12/2013
Vikki van Someren en Lucy Arrowsmith, twee 39-jarige vrouwen, hebben op een geheime locatie in Dorset (Engeland) het vakantieverblijf ‘Shh...’ opgericht. Dat is een luxueus resort waar vrou..
16/06/2014
Na een eerste blind date die niet van een leien dakje loopt, beslissen Jim (Adam Sandler) en Lauren (Drew Barrymore) elkaar nooit meer te zien. Tot ze elkaar weer tegenkomen op vakantie.... ..
28/07/2014
Populaire Amerikaanse datingsite OKCupid experimenteerde met zijn gebruikers door bewust onder meer foto's en informatie van hun profielen te verwijderen. ..