Brits resort geeft je seksleven een boost

Vikki van Someren en Lucy Arrowsmith, twee 39-jarige vrouwen, hebben op een geheime locatie in Dorset (Engeland) het vakantieverblijf ‘Shh...’ opgericht. Dat is een luxueus resort waar vrouwen terechtkunnen voor een bijzonder sensuele vakantie.

04/12/2013

Het resort richt zich vooral op vrouwen die onzeker zijn tussen de lakens en op zoek zijn naar hun innerlijke sensualiteit. ‘Shh’ is enkel toegankelijk voor vrouwen en tijdens het verblijf maken dames kennis met uiteenlopende getrainde therapeuten. Via ademhalingstechnieken, sensuele genezing, reiki, massages, acupunctuur en seks- en relatietherapie leren gasten er hoe ze meer zelfvertrouwen kunnen krijgen, angst kunnen loslaten en hun unieke sensuele potentieel ten volle kunnen benutten.


Bron:Nieuwsblad09/02/2011
Vergeet een date in jullie stamcafé of een uitstapje naar de bioscoop. Deze vijf originele valentijntrips bezorgen je ongetwijfeld een romantisch avontuur die je je nog heel lang zal herinneren. ..
13/01/2016
Doorgaans adverteren luxemerken in modemagazines, maar dat vonden ze bij Diesel blijkbaar iets te conventioneel. Het Italiaanse label gaat daarom adverteren op pornosites als Pornhub en Youporn. &q..
23/01/2015
The League, een exclusieve dating-app voor singles 'van hoge kwaliteit', heeft een investering van 2,1 miljoen dollar binnengesleept. ..