Blijvend geluk vinden in jezelf

Zoutleeuw - Spreekster in de Lakenhalle is Martine Mingelinckx, gesprekstherapeute en auteur van onder meer het boek ‘Blijvend geluk vinden in jezelf’.

20/11/2014

‘Dikwijls zoeken we ons geluk bij anderen. Nadien voelen we ons in de steek gelaten en niet begrepen.’ In deze lezing ontdek je hoe je gelukkig kan zijn ondanks tegenslag en minder prettige ervaringen. ‘Je leert onder andere grenzen stellen, meegaan met de stroom van het leven en loslaten. Kortom, hoe terug te kunnen keren naar een eigen evenwicht om zo een liefdevolle relatie met jezelf en anderen aan te gaan.’

 

Wanneer: dinsdag 25 november om 19.3 uur

Waar: zolderverdieping Lakenhalle, grote Markt 11

Prijs: gratis; inschrijven via bib, cultuurdienst of www.vormingplusob.be/blijvend-geluk-vind-je-in-jezelf

 


Bron:Nieuwsblad11/05/2014
Linter - Altero organiseert twee ontmoetingsnamiddagen voor alleenstaanden (singles) in Hasselt en Leuven. De organisator biedt interessante lezingen aan over onder meer partnerkeuze en verliefdheid...
03/01/2013
De jaarovergang is de ­periode waarin de meeste singles zich outen, zowel op datingsites, bij relatiebureaus, als in singles­organisaties. ..
13/07/2015
Voor het nieuwe seizoen van het Vijf-programma ‘Singl3s’ zocht presentatrice Annelien Coorevits deze keer drie vrijgezelle mannen. Wie zoekt, die vindt: Roel, Stephane en Jan gaan dit najaa..
16/06/2009
Maar liefst acht op de tien vrouwen ouder dan 30 geloven niet in eeuwige trouw. Dat blijkt uit een enquête van het vrouwenblad 'Flair'. ..