Beste datingsite

Het wemelt van de datingsites in ons land. Je kan de radio of TV niet aandoen of je hoort of ziet een reclame van een datingsite langskomen. De ene datingsite schermt met het aantal leden, een andere richt zich speciaal op 50+’ers of hoogopgeleiden. Ook zijn er sites die de nadruk leggen op het inventief matchen van de leden.

28/01/2015

Objectief beoordelen wat de beste datingsite is, is heel lastig. Toch heeft VARA Kassa recent een poging gewaagd om wat meer duidelijkheid te scheppen in het landschap van datingsites.

 

Een panel van singles heeft een tiental datingsites getest. Men keek hierbij onder andere naar de gebruiksvriendelijkheid, zoekprofielen, matches en privacy van de verschillende datingsites.

 

De conclusie van het onderzoek was als volgt.

 

De beste datingsites waren e-Matching, Relatieplanet en 50plusmatch. Zij kregen het predikaat “goed”. Paiq en Parship scoorden een voldoende. Sites die minder goed uit het onderzoek kwamen en slecht of matig scoorden, waren Dating-50plus, Lexa, Actief 50, Vijftigplusdating en Pepper.

Redenen voor deze beoordelingen waren onder andere de onduidelijkheid over het lidmaatschap en de prijzen. Ook weet je niet hoeveel leden betalend lid zijn. Verder was onduidelijk wie recent actief waren op de site.


Bron:20/11/2013
Fans van Herman Brusselmans is het niet ontgaan: zijn nieuwe vriendin lijkt wel erg op zijn ex-vrouw Tanja. Daarmee is de Vlaamse schrijver zeker geen uitzondering op de regel. Onder meer ex-presid..
16/12/2010
Het cliché van de happy single klopt niet. Slechts één op de vijf Vlaamse singles is gelukkig en driekwart is op zoek naar een vaste relatie. Dat blijkt uit een grootschalige enquête in s..
13/01/2015
De dating-app Tinder heeft zopas zijn eerste overname afgerond. Het bedrijf, dat opereert onder de vleugels van het Amerikaanse IAC, heeft Namesake opgekocht, de makers van de messenger-app Tappy. ..
11/07/2013
Met 8,8 keer per maand scheert de Belg geen hoge toppen wat betreft zijn seksleven. Alleen wat overspel betreft, steken we boven het gemiddelde uit. Dat blijkt uit de eerste seksatlas, samengesteld d..