Belager misbruikt mail op datingsites

Een 39-jarige man uit Denderleeuw staat in de Brugse rechtbank terecht voor de belaging van een man uit De Haan. De dader misbruikte het e-mailadres van zijn slachtoffer om zich in te schrijven voor nieuwsbrieven en zich te registreren op diverse datingsites.

21/11/2014

Hierdoor stroomde de mailbox van het slachtoffer vol met berichten. Hij bestelde ook dameslingerie in naam van zijn slachtoffer. De beklaagde pleegde de feiten als wraakactie na een dispuut met het slachtoffer, die de vader is van zijn buurvrouw. ‘Mijn cliënt beseft dat hij een stommiteit beging’, zei advocaat Rik Demeyer. ‘Maar het ging om een eenmalig feit.’

De beklaagde bood het slachtoffer zijn excuses aan en vroeg de gunst van de opschorting. Het vonnis volgt op 18 december.


Bron:Nieuwsblad//
Werd je ook al eens geplaagd door vlinders in de buik bij een date. Het is een raar, maar  tof gevoel, maar vooral ook wel leuk.  Er is een wetenschappelijke verklaring&nbs..
31/05/2015
'Ik ben zesentwintig en al vijf jaar single. Ik heb ooit een relatie gehad. Ik was zelf heel verliefd, maar mijn partner heeft me plots en zonder verklaring laten vallen. Ik denk dat ik gedumpt ben o..
29/10/2014
Single vrouwen die een man willen vinden doen er volgens de Britse schrijver Blake Lavak goed aan om na de eerste date al te vrijen. Waarom precies, legt hij uit in zijn boek ‘Own that guy in 60..
22/11/2010
Amper drie dagen na de start gonst het al van de romantische bedrijvigheid op Wematch.be, de kakelverse datingsite van Het Nieuwsblad en De Standaard. ..