Bedrog op datingsites en bij huwelijksbureaus

08/04/2010

Bedrog op datingsites en bij huwelijksbureaus

Er is heel wat bedrog op datingsites. Consumentenorganisatie Oivo voerde een onderzoek naar de manieren waarop klanten worden gelokt. De klant moet bij een datingsite vaak eerst een abonnement afsluiten, dat weinig garanties biedt op een ernstig contact. Er wordt ook vaak gebruik gemaakt van valse profielen en standaardantwoorden. De consumentenorganisatie ontdekte ook onwettelijke praktijken, zoals stilzwijgende verlenging van het contract of het afwijzen van de verantwoordelijkheid bij misbruik van de persoonlijke gegevens. Maar ook in de markt van de huwelijksbureaus is er veel bedrog, zegt Oivo. Soms moet men eerst betalen vooraleer men in contact kan treden met een mogelijke partner. De bureaus beschikken ook vaak over een te klein klantenbestand om een serieuze partner te vinden.


Bron:Nieuwsblad02/05/2013
Door onze jachtige levensstijl blijft er vaak geen tijd meer over om een man beter te leren kennen, maar een speeddate brengt daar verandering in. Dankzij deze tips haal je het beste uit een snel afs..
13/06/2012
We geloven je best wanneer je zegt dat je ex en jij elkaar het beste gunnen. Maar stiekem geloven we ook dat je het leuk vindt om hem jaloers te maken en dus geven we enkele suggesties. ..
01/11/2014
Sint-Niklaas - De Crazy Dating Party staat in de startblokken. Het is zaterdag 1 november de tiende editie al. ..
27/04/2012
Ben je een aantrekkelijke vrouw? Dan kan je vanaf nu gratis de wereld rondreizen dankzij de website misstravel.com. ..