Antwerpse ‘dating expert’ heeft Europa ‘afgewerkt’

Zoersel -

Christophe Sepot, de 34-jarige Zoerselnaar die aan een wereldreis ‘Around the world in 80 dates’ bezig is, verlaat dit weekend Europa. Hij zeilt vanaf volgende week richting Bahamas. Op zijn teller inmiddels achttien dates. Nog 62 te gaan dus. Hij mag zich dus haasten.

06/11/2014

Het verhaal van Sepot blijft tot de verbeelding spreken. De jongeman die eerder met zijn vriend Bart Verboven in een roeiboot de Atlantische Oceaan overstak (5000 kilometer in 109 dagen voor Roeiers zonder grenzen op 2BE) en tien jaar geleden al een eerste keer al liftend de wereld rondtrok, krijgt intussen tientallen spontane datingvoorstellen. Hij zou wel 800 dates kunnen houden. Vooral vanuit het Oostblok zijn er meer kandidaten dan ‘nodig’ en stellen vrouwen zichzelf of hun vriendinnen voor.

“Ik heb iemand die mijn sociale media verzorgt en mijn verhaal deelt, maar die krijgt buiten wat likes nauwelijks echte reacties. De vrouwen contacteren me achter zijn rug om liever rechtstreeks want dat is een stuk discreter. Maar vermits mijn wereldreis al vast ligt, moeten de dates min of meer in die landen plaatsvinden. Ik blijf er wel van versteld staan hoe vlot dit loopt. Sites als Tinder en Couchsurfing werken echt. Mannen reageren intussen dat ze jaloers zijn en dit ook willen doen, maar vrouwen spelen blijkbaar ook heel graag het spel mee terwijl ik dacht dat velen het vrouwonvriendelijk zouden vinden.”

Inmiddels heeft Christophe een Facebookpagina met zijn ‘palmares’ aangemaakt. Daar vind je de gegevens van zijn dates terug. Sepot zoekt nog steeds dates tot oktober 2015, dan verschijnt er ook een boek over zijn ervaringen. Hij moet het nu wel drie weken zonder vrouwen stellen bij de overtocht naar de Bahamas.


Bron:Nieuwsblad28/10/2014
Spiritueel ‘daten’ voor spirituele singles! Een term waar ik eigenlijk nooit bij heb stil gestaan. Misschien ook wel omdat ik niet thuis ben in de wereld van de datingsites.  Overi..
11/03/2014
Dat het niet goed meer botert tussen Wout Bru (44) en zij vrouw Suzy (43), is intussen geen geheim meer. Story pakt dinsdag wel uit met een nieuwtje: Suzy zou via de datingsite Tinder actief op zoek ..
14/03/2013
Als je zin hebt in een warme knuffel of een goed gesprek met je vriend maar die woont te ver om dat verlangen te vervullen, dan kan je je verdrietig voelen. Maar dankzij deze slimme trucjes wordt een..
02/04/2013
Facebook zou de snelgroeiende datingsite Bang With Friends overnemen. Althans, dat beweren diverse techblogs waaronder TechCrunch. Met de Facebook grap speelt Facebook in op de geruchten die er al ..