Annelien Coorevits: ‘Seks op de eerste date is ondenkbaar’

Annelien Coorevits, Miss België 2007 en vriendin van voetballer Olivier Deschacht, droomt van een eigen datingbureau maar houdt het voorlopig bij een boek. In ‘EHBD- Eerste Hulp Bij Daten’ maakt ze samen met haar schrijfpartner Wim De Valck komaf met achterhaalde clichés en geeft ze talloze tips aan wie nog steeds op zoek is naar de ware.

22/10/2013

Het boek van de atypische voetbalvrouw ligt vanaf 2 november in de rekken en komt voort uit haar verlangen om ooit een datingbureau te openen. Dat zegt Coorevits zelf in Het Laatste Nieuws.

De 26-jarige ex-Miss is dolgelukkig met Olivier Deschacht en is ook de trotse mama van hun dochtertje Elena, maar ziet in haar vriendenkring waar het allemaal fout kan lopen. ‘Ik heb veel vrienden die vrijgezel zijn,’ zegt ze.‘Er zijn zoveel misverstanden. Neem nu iets simpels als de rekening na een restaurant- of cafébezoek.’ Coorevits is ervan overtuigd dat vrouwen nog steeds willen dat de man de rekening betaalt en vindt seks op een eerste date uit den boze. ‘Ik heb Olivier leren kennen op het na-tourcriterium in Aalst en ik heb hem nadien toch een paar maanden laten wachten,’ klinkt het.

Voor de critici die ervan overtuigd zijn dat een jonge blondine hen niets kan leren heeft ze ook een antwoord klaar. Samen met De Valck ondervroeg ze voor het schrijven namelijk honderden Vlamingen. ‘Op die resultaten is het grootste deel van ons boek gebaseerd. Het is dus geen nattevingerwerk,’ zegt ze.


Bron:Nieuwsblad21/08/2015
Nu de sociale netwerksite Ashley Madinson is gehackt, zijn de gegevens van tienduizenden schuimarcheerders openbaar gemaakt. Sommige ‘slachtoffers’ zijn echter beter in het verzinnen van ex..
24/01/2015
Veertigers onderhouden vaak een latrelatie. Maar twee derde van de mannelijke veertigers met een latrelatie wil eigenlijk gaan samenwonen. De vrouwen houden dus de boot af. Dat meldt de Nederlandse k..
22/05/2015
Hackers hebben miljoenen profielen vanop seksdatingsite Adult Friendfinder kunnen buitmaken. Hun gebruikersnamen, adressen, seksuele voorkeuren en of ze bijvoorbeeld op zoek zijn naar een buitenechte..
02/11/2010
Wie een bepaald (liefdes)doel wil bereiken, moet daar op een constructieve naartoe werken. Vergeet vleierij en opdringerige situaties, maar gebruik intelligente trucjes met een psychologische achterg..