Annelien Coorevits: ‘Seks op de eerste date is ondenkbaar’

Annelien Coorevits, Miss België 2007 en vriendin van voetballer Olivier Deschacht, droomt van een eigen datingbureau maar houdt het voorlopig bij een boek. In ‘EHBD- Eerste Hulp Bij Daten’ maakt ze samen met haar schrijfpartner Wim De Valck komaf met achterhaalde clichés en geeft ze talloze tips aan wie nog steeds op zoek is naar de ware.

22/10/2013

Het boek van de atypische voetbalvrouw ligt vanaf 2 november in de rekken en komt voort uit haar verlangen om ooit een datingbureau te openen. Dat zegt Coorevits zelf in Het Laatste Nieuws.

De 26-jarige ex-Miss is dolgelukkig met Olivier Deschacht en is ook de trotse mama van hun dochtertje Elena, maar ziet in haar vriendenkring waar het allemaal fout kan lopen. ‘Ik heb veel vrienden die vrijgezel zijn,’ zegt ze.‘Er zijn zoveel misverstanden. Neem nu iets simpels als de rekening na een restaurant- of cafébezoek.’ Coorevits is ervan overtuigd dat vrouwen nog steeds willen dat de man de rekening betaalt en vindt seks op een eerste date uit den boze. ‘Ik heb Olivier leren kennen op het na-tourcriterium in Aalst en ik heb hem nadien toch een paar maanden laten wachten,’ klinkt het.

Voor de critici die ervan overtuigd zijn dat een jonge blondine hen niets kan leren heeft ze ook een antwoord klaar. Samen met De Valck ondervroeg ze voor het schrijven namelijk honderden Vlamingen. ‘Op die resultaten is het grootste deel van ons boek gebaseerd. Het is dus geen nattevingerwerk,’ zegt ze.


Bron:Nieuwsblad05/07/2013
Singles die deze zomer een partner willen vinden kunnen hun aantrekkelijkheid verhogen. Steven Ward, datingexpert en ceo van de site matchmakers.com legt uit hoe je dat het best doet. ..
21/06/2008
Stoute mannen krijgen de meeste vrouwen. Dat blijkt uit onderzoek aan de Universiteit van New Mexico. Een ideale mix waar vrouwen voor vallen, is een beetje narcisme, wat harteloosheid en hier en daa..
04/06/2013
Steeds meer mensen doen het: online daten. Maar leidt dat online daten ook net zo vaak tot een gelukkig huwelijk als offline dating? Nieuw onderzoek wijst erop van wel. Sterker nog: online daten li..
30/01/2013
Je hebt het vast al meegemaakt: je bent verliefd, maar je durft het niet te zeggen aan de man of vrouw in kwestie. Dankzij deze subtiele hints laat je blijken aan je vlam dat je geïnteresseerd ben..