Altero neemt relatiebureau van Elke Clijsters over

De relatiebemiddelingsactiviteiten van DateDesk, het kantoor van Elke Clijsters en Rita Matoukou, worden overgenomen door Singles-Platform Altero van Ilse Melotte en Ilse Reynders. Het aantal leden van DateDesk nam in een klein jaar dusdanig toe, dat er gezocht werd naar een overnamepartner

01/10/2014

“Goed werk leveren, betekent intensief betrokken zijn,” licht Elke Clijsters toe. “Wij willen dat onze cliënten ten alle tijden krijgen wat ze verdienen. Het vergt moed om je in te schrijven bij een bureau. Als die stap eenmaal gezet is, moeten de vervolgstappen in goede handen zijn.” Samen met Rita Matoukou begon zij een klein jaar geleden DateDesk. “Wij doen dit werk met hart en ziel. We maken ruim tijd vrij voor iedere cliënt en gaan een zakelijke relatie aan gebaseerd op diepgaand vertrouwen,” aldus Rita Matoukou. Hun persoonlijke aanpak viel in de smaak. In korte tijd nam het aantal aanmeldingen van singles toe.

 

De groei van Altero wordt nu nog versneld door de overname van de klanten van DateDesk. “Ilse Reynders is psychologe, relatietherapeute en seksuoloog en heeft al vijftien jaar haar eigen groepspraktijk,” zegt Rita Matoukou. “Ilse Melotte heeft als handelsingenieur twintig jaar bedrijfservaring en is ook een geschoold mental coach. Met haar analytische aanpak en bedrijfskennis stuurt zij Altēro aan als een professionele organisatie. Ze werken samen met een team van erkende en ervaren psychologen en psychotherapeuten verspreid over heel Vlaanderen en doen dat met groot succes. Wij zijn er van overtuigd dat onze singles bij hen in goede handen zijn en dat ze leuke en interessante voorstellingen zullen krijgen. En als ze de liefde hebben gevonden dan horen wij dat graag. In ons hart blijven we betrokken,” aldus Rita Matoukou.

 

meer info


Bron:Madeinlimburg10/04/2012
Voor je online de ware liefde ontdekt, moet je vaak heel wat niet-ware liefdes ontmoeten. En het is niet altijd eenvoudig om hen te vertellen dat je toch liever op zoek gaat naar iemand anders. ..
27/06/2013
Steeds meer mensen gaan op het wereldwijde web op zoek naar een potentiële partner. Om niet te verdwalen en er een leuke zoektocht van te maken zetten wij enkele tips op een rij. ..
15/10/2015
Telkens als je het icoontje van je mailbox ziet oplichten slaat je hart wat sneller. Je hebt zijn foto's al honderden keren bekeken. Toch hebben jullie elkaar nog niet ontmoet. Kan het dat je a..
05/04/2012
Van verliefd worden op vaderfiguren tot een saaie relatie na het huwelijk: Amerikaanse wetenschappers hebben een boek uitgebracht waarin ze veertig relatietheorieën verstaanbaar uitleggen. Wij pik..