89-jarige grootvader gaat op Tinderdate

Waarom blijft er van die strakke sixpack op zijn profielfoto niets meer over als hij effectief voor uw neus staat? En dat zij oeverloos uit haar nek blijft kletsen, dat mocht ze vooraf toch ook even meegegeven hebben? Daten in het digitale tijdperk, het durft wel eens tegenvallen.

16/02/2015

 Al die 'mankementjes' vallen echter in het niets bij de verbazing die deze vijf meisjes moeten ervaren hebben. Ze dachten via Tinder een hete brok versierd te hebben, maar kregen plots... deze 89-jarige opa voorgeschoteld.
 

De 'slachtoffers' van dienst zagen er gelukkig de humor nog van in, zelfs nadat hij verklapte dat hij al zes kleinkinderen had. Dat een van hen zich specialiseerde in de verkoop van dildo's hield de schwung er dan weer in.

 

Zoals de meeste mensen ondertussen wel weten, is Tinder een populaire dating app die voornamelijk gebruikt wordt door jonge mensen tussen de 18 en 35 jaar. Dat gaf Ethan van Slow Clap een fantastisch idee. Hij maakte een account aan voor zijn 89-jarige grootvader die meer dan 30 matches wist te verzamelen en stuurde hem ook op date met de dames die dat wilden. Het resultaat is hilarisch.


Het grappige tafereel werd bedacht door de kleinzoon, die een hit op zijn YouTubekanaal hoopte te scoren. Opzet geslaagd dus...


Bron:metrotime26/08/2015
Het valt niet te ontkennen dat het lastig balanceren is tussen daten en een leven thuis als alleenstaande moeder. Wanneer je je kind alleen moet opvoeden dan heb je daar je handen vol aan, maar je ..
03/02/2014
Op vrijdag 14 februari is het Valentijn. Wie dit jaar niet voor grote cadeaus maar voor de ervaring gaat, kan naar een van deze evenementen. En singles die nog niet door Cupido’s liefdespijl zij..
25/01/2012
Het televisieprogramma Ook getest op mensen van Marcel Vanthilt hield voor de uitzending van woensdagavond een Seksenquête. In totaal hebben 97.400 mensen de internetenquête ingevuld. Uit de ee..
20/02/2014
De populaire dating-app Tinder heeft maandenlang de locatiegegevens van gebruikers gelekt, waardoor het kinderspel was om de exacte locatie van een gebruiker te bepalen. Het lek werd november vorig..